Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier

Apputvikling

Apputvikling

Frame 2404
Vi tilbyr en lang rekke tjenester innen mobilapp-utvikling, inkludert tilpasset app-utvikling for iOS- eller Android-systemer, cross-plattform applikasjonsbygging, samt utforming og design av (UI/UX) brukergrensesnitt og brukeropplevelser. Våre design er både attraktive og enkle å bruke.

Trenger bedriften egen app?

Alle vet hvor viktig det er å ha en funksjonell nettside, hvor kundene kan finne den informasjonen de er ute etter. Men hva med mobilapper? Vi blir mer og mer avhengige av smarttelefon, og for mange bedrifter kan en app være vel så viktig for å kunne tilby de riktige tjenestene til de riktige menneskene. Ok, det er vel og bra det. Men hva betyr det egentlig?

Når det kommer til apputvikling er det brukervennlighet som står i fokus. En god app skal være enkel å bruke, med intuitive løsninger og funksjoner tilpasset brukeren. Apper brukes gjerne på farten, og da vil vi ha det enkelt. Jo enklere det er å bruke appen, jo større sjanse er det for at kunden vil benytte seg av bedriftens tjenester.

I tillegg må appen se innbydende ut, med et attraktivt design som er lett å forstå seg på. Det holder ikke med en velfungerende app hvis den ser ut som en nettside fra slutten av 90-tallet, knapper må være plassert riktig, og fargene må harmonere med hverandre.

Bak fasaden er det også viktig med høy sikkerhet. En gjennomsnittlig bruker vet ikke hvor utsatt vi faktisk er for digital kriminalitet, og appen må kunne ta vare på ting som personlig informasjon på en sikker og forsvarlig måte.

Samtidig som alt dette skal være på plass, må appen også kjøre uten problemer. De digitale kravene våre blir stadig høyere. Det skal gå fortere, være mer personlig og fungere på tvers av plattformer.

Med en velfungerende app er du nærmere kunden

Det kan høres ut for mye jobb for en liten gevinst, kunden har jo allerede tilgang til alle funksjonene på nettsiden. Men bedrifter som legger ressurser i å ha en velfungerende mobilapp kan høste fruktene senere.

En app gir bedre kontroll over kundereisen, lar deg sette opp mer personifiserte brukeropplevelser og gi spesialtilpassede tilbud, rett i appen. Det blir også enklere å styre kommunikasjonsflyten til hver enkelt bruker, noe som gir deg mye større mulighet til å optimalisere hvordan kundene interagerer med bedriften din. For ikke å glemme push-varsler! Når kundene får en påminnelse rett på startskjermen sin om aktuelle tilbud og fordeler, øker det synligheten din med opp til 97%!

Bruk appen internt i bedriften

Men en egen mobilapp er ikke bare for kundene. For mange bedrifter vil det være lurt med en egen app for interne prosesser. Dette kan for eksempel gjøre det enklere for salgsavdelingen å ha oversikt over kundene, hvor hver og én selger kan opprette sin egen portefølje, kategorisere og ha komplett ordreoversikt. Eller en app som gir hele bedriften oversikt over møter, deadlines og andre viktige datoer. Kanskje økonomiavdelingen vil ha en enklere prosess rundt fakturering? Det kan lages en app for det også.

png app min
Hvorfor du bør skaffe bedriften din en app:
EtcNordigitalbyraCC8Alogodark

Hvorfor velge app fra EtcNor?

La oss ta forretningen din til neste nivå!

Ofte stilte spørsmål

Vi tilrettelegger appen etter dine behov, og hvor mye det koster er avhengig av hvor avanserte funksjoner bedriften din trenger.

UI og UX står får User Inverface og User Exerpence, og er et helt fag i seg selv. Kort fortalt handler de om å gjøre brukeropplevelsen og brukerreisen så smidig som mulig, både med tanke på design, funksjonalitet og struktur.

Push-varlser og lignende i appen som er rent innhold har du full kontroll over. Du bestemmer selv hva slags informasjon kunden får via appen. Funksjoner og vedlikehold tar vi oss av for deg, men det er selvfølgelig du som har et siste ordet.

Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier