Vi ønsker å gjøre samhandling mellom mennesker og teknologi bedre, enklere og mer effektivt. Vi hjelper deg med å implementere moderne løsninger, forbedre brukeropplevelsen, kutte kostnader, og skape en visuell identitet som bygger et forhold med kundene dine og får dem til å komme tilbake til deg, gang på gang.

EtcNor fokuserer på brukervennlige, attraktive og moderne løsninger, kombinerer funksjonalitet, estetikk og teknologiske nyvinninger.

Du og kundene dine er i hovedfokus

Hvorfor skal noen velge deg? Hva gjør du for å skille deg ut og hvordan presenterer du bedriften din?​

Du er opptatt av alt dette når du handler eller bestiller tjeneste, ikke sant? Du liker at nettsiden eller appen du bruker skal være enklest mulig å bruke? Hvor mange reklamer ignorerer du? Vi må jobbe sammen for å finne ut hvem kundene dine er og hvordan vi kan bevise at nettopp du eller din bedrift kan løse problemer de har. 

Som en Norsk etablert bedrift med ferdigheter innen IT, UX, UI, Grafisk Design og Digital Markedsføring, ønsker vi å hjelpe deg med å skille deg ut blant konkurrentene dine med attraktive nettsider, brukervennlige apper samt høyt-konverterende markedsføringskampanjer. 

Vi skaper fremtidens muligheter med design og teknologi

Meningen bak EtcNor er å hjelpe bedrifter med å nå bedre driftsresultat med attraktivt design, riktig teknologi og effektivt markedsføring.

Alle bedrifter fortjener å bli synlige og ha en digital tilstedsværelse som skaper en klar bevissthet hos kundene. Uansett budsjett og behov, ønsker vi å jobbe med optimistiske forretningsfolk som ønsker å gjøre en forskjell og ønsker å heve forretningen sin til neste nivå. Ved å fokusere på kundene dine klarer vi å lage en strategi som bygger langvarige forhold med målgruppen til din bedrift dermed øker inntekter og sikrer fremtid til forretningen.

Misjon

Vi ønsker å levere innovative og kreative digitale løsninger til våre kunder. Vi vil være ledende i vårt felt og tilby en enestående opplevelse for brukeren.

Visjon

Vår visjon er å bli anerkjent som en av de beste digitale løsnings-leverandørene på markedet. Vi vil kontinuerlig forbedre våre tjenester for å tilfredsstille våre kunders behov.

Verdier

EtcNor er kundefokusert, pålitelig partner som leverer høy kvalitet til våre kunder. Vi tror på å skape en win-win-situasjon ved å jobbe sammen med kundene våre for å oppnå felles mål.

Hyggelige

Tilbakemeldinger fra våre fantastiske kunder

5/5

Bedriftsrådgiver​

Akbar er webutvikler, UI/UX designer og bedriftsrådgiver

Markedsfører

Mohamed er en ekspert når det gjelder markedsføring

Grafisks designer

Laura kan designe alt fra logo til reklamer

Webutvikler

Andrea er SEO og wordpress ekspert

Innholdsskaper

Guro skriver tekster for nettsider og sosiale medier

Utvikler

Jawad er magisker når det gjelder node js og react

Webutvikler

Pankaj har mer enn 15 års erfaring innen webutvikling

Utvikler

Asad er vår PHP og flutter ekspert

Nå, fortell oss om deg!
Hvem er du?

Sammen vil vi komme frem til den beste måten å dekke behovene til din bedrift.

 Vi inkluderer deg i hele prosessen, og er i kontinuerlig dialog hele veien til målet. Vi analyserer, utveksler ideer, deler fremskritt, tar imot tilbakemelding, og tester. Når du er fornøyd med konseptet, går vi videre med planlegging, utvikling og lansering.