...

bli kjent med oss

Vi er et digitalbyrå som setter deg og kundene dine i hovedfokus.

Vi på EtcNor fokuserer på deg, dine behov og dine brukere. Altså, brukervennlige, attraktive og moderne løsninger, kombineret med funksjonalitet, estetikk og teknologiske nyvinninger.

Vårt mål er å gjøre design og teknologi mer brukervennlig og forståelig

Vi legger stor vekt på å forstå hvordan menneskers psykologi påvirker deres oppfatning og bruk av design og digitale produkter. Vi tar oss tid til å utforske og analysere hvordan ulike designvalg kan skape forskjellige reaksjoner og opplevelser hos brukerne. Ved å ha denne innsikten i bakhodet kan vi skape løsninger som appellerer til brukernes behov og preferanser, og samtidig sikre at de opplever en intuitiv og engasjerende brukeropplevelse.

Vi ønsker å gjøre designet mer forståelig ved å bruke tydelige bilder, enkel navigasjon og intuitiv interaksjon. Vi vil også formidle budskapet på en klar og spennende måte, slik at brukerne raskt kan forstå og dra nytte av det som tilbys.

Uansett om det gjelder reklamer, programvare, nettsider eller apper, skaper vi en brukeropplevelse som er intuitiv og tilfredsstillende for alle. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og målgruppe, slik at vi kan skape designløsninger som appellerer til deres brukere og bidrar til økt engasjement og suksess.

Vi ønsker at design i reklamer, programvare, nettsider og apper skal være enklere for folk å forstå. Uansett om det er reklame eller et digitalt produkt, er vårt mål å ha fokus på menneske psykologi. Vi tar hensyn til hvordan folk påvirkes av design og digitale produkter når vi jobber med projekter

Jeg vil lese mer om dette

Hvorfor skal noen velge deg? Hva gjør du for å skille deg ut?

Du er opptatt av alt dette når du handler eller bestiller tjeneste, ikke sant? Du liker at nettsiden eller appen du bruker skal være enklest mulig å bruke? Hvor mange reklamer ignorerer du?

Vi må jobbe sammen for å finne ut hvem kundene dine er og hvordan vi kan bevise at nettopp din bedrift kan oppfylle behovene deres. 

Sammen skaper vi fremtidens muligheter med design og teknologi

VI er her for å hjelpe deg

Bedriften din når bedre resultater ved hjelp av riktig design og teknologi

Alle bedrifter må være synlige på nettet! Ett digital tilstedsværelse som skaper en klar bevissthet hos kundene er viktigere enn noen gang.

Uansett budsjett og behov, ønsker vi å jobbe med optimistiske forretningsfolk som ønsker å gjøre en forskjell og å heve forretningen sin til neste nivå.

Med fokus på målgruppen din, klarer vi å finne riktig strategi, design og løsninger for å øke inntekter og sikre fremtiden til bedriften din.

Misjon

Vi ønsker å levere innovative og kreative digitale løsninger til våre kunder. Vi vil være ledende i vårt felt og tilby en enestående opplevelse for brukeren.

Visjon

Vår visjon er å bli anerkjent som en av de beste digitale løsnings-leverandørene på markedet. Vi vil kontinuerlig forbedre våre tjenester for å tilfredsstille våre kunders behov.

Verdier

EtcNor er kundefokusert, pålitelig partner som leverer høy kvalitet til våre kunder. Vi tror på å skape en win-win-situasjon ved å jobbe sammen med kundene våre for å oppnå felles mål.

Hyggelige

Tilbakemeldinger fra våre fantastiske kunder

5/5

Uansett projekt, hjelper vi deg med å realiser tanken og løse alle design – IT – markedsføring relaterte problemene du måtte ha 

Vi har en stor nettverk av utviklere, frilansere og konsulenter både i Norge og i utlandet.

Akbar

Bedriftsrådgiver​

Akbar er webutvikler, UI/UX designer og bedriftsrådgiver

GURO

Innholdsskaper

Guro skriver tekster for nettsider og sosiale medier

eslam

Markedsfører​

Mohamed er en ekspert når det gjelder markedsføring

Laura

Grafisks designer

Laura kan designe alt fra logo til reklamer

Andrea

Webutvikler

Andrea er SEO, HTML CSS og wordpress ekspert

PANKAJ

Webutvikler

Pankaj har mer enn 15 års erfaring innen webutvikling. Har har bred erfaring innen wordpress, html, CSS og SEO

Jawad

Full stack Utvikler

Jawad er magisker når det gjelder Java! Han jobber hovedsaklig med node js og react js

asad

Full stack Utvikler

Asad er vår Apputvikler. Han er en ekspert innen PHP, flutter, kotlin og swift. ​

Sammen vil vi komme frem til den beste måten å dekke behovene til din bedrift.

 Vi inkluderer deg i hele prosessen, og er i kontinuerlig dialog hele veien til målet. Vi analyserer, utveksler ideer, deler fremskritt, tar imot tilbakemelding, og tester. Når du er fornøyd med konseptet, går vi videre med planlegging, utvikling og lansering.

La oss ta en prat

La oss ta en prat

Forlater du oss?

Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt, og sørger for at du er helt fornøyd med resultatet

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.