Få flere kunder gjennom en god digital tilstedeværelse

Trenger du hjelp til nettsidedesign, merkevarebygging, Google-annonser, eller konverterings-optimalisering? Vi har kunnskapen og verktøyene som trengs for å hjelpe deg.

Få flere kunder

Styrket merkevare

Fang oppmerksomhet og bygg varige kunderelasjoner

Økt tillit

Fremstå mer tillitsfull slik at kundene dine velger deg istedenfor konkurrentene.

Digital vekst

Utvid rekkevidde ditt og få bedre resultater

Gi et godt førsteinntrykk

Nettsiden din er ofte det første kontaktpunktet mellom deg og kundene dine. Med webdesign som både er engasjerende og lett å bruke kan du gi kundene dine et godt førsteinntrykk.

Bygg en sterkere tilstedeværelse

Gi kundene dine en positiv opplevelse med innhold som engasjerer og vekker følelser. En unik merkevareidentitet skiller deg ut fra konkurrentene
og bygger sterkere kundeforhold

Bli mer synlig på Google

Selv den beste nettsiden er verdiløs uten trafikk. Ved å opprette en Google-bedriftskonto, bruke Google Ads og implementere effektive SEO-strategier, blir bedriften din mer synlig og lettere å finne.

Få flere henvendelser​

Ikke la potensielle kunder forlate nettsiden din uten å å kjøpe noe, melde seg på et nyhetsbrev eller kontakte deg. Ved gjøre den mer intuitiv og engasjerende sikrer du at den fungerer effektivt og gir deg bedre resultater.

Tilbakemeldinger fra menneskene som valgte å stole på oss

Henrik Narvesen

Narvesen Revisjon AS

EtcNor finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor

Mats Stenseng

Zynkron AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Kjell Fiskerud

BM Production AS

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Ofte stilte spørsmål

Ingen problem! Vi er her for å hjelpe deg å identifisere og forbedre de aspekter av din bedrift som kan forbedres. La oss finne løsningen sammen.

Ja vi kan hjelpe dere med annonsering, strategi og innhold på sosiale medier. Dersom du har et større budsjett har vi også samarbeidspartnere som kan sikrere at budskapet ditt når ut til riktig publikum

Kundene dine er hjertet i virksomheten din. Når kundene dine er fornøyde, kjøper de mer og oftere som hjelper virksomheten din å vokse.

Vi er her for alle – fra små oppstartsfirmaer til store etablerte selskaper. Enten du driver et regnskapsbyrå, tannlegesenter eller driver med e-handel, har vi kompetansen og erfaringen for å hjelpe deg å lykkes på nett.

La oss hjelpe deg å oppnå bedre resultater

Har du også lyst på en sterkere tilstedeværelse og bedre resultater på nett. Snakk med oss, så finner vi ut hvilke steg du bør ta videre.

Send oss en epost eller book møte

Fyll ut skjemaet

Vi deler ikke informasjonen din med noen og følger GDPR-retningslinjene

La oss hjelpe deg å oppnå bedre resultater

Har du også lyst på en sterkere tilstedeværelse og bedre resultater på nett. Snakk med oss, så finner vi ut hvilke steg du bør ta videre.

Fyll ut skjemaet

Vi deler ikke informasjonen din med noen og følger GDPR-retningslinjene

Send oss en epost eller book møte

Copyright © 2021 - 2024 | EtcNor  Alle rettigheter forbeholdt