Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring

Frame 2403
Vi hjelper deg med å gjøre bedriften din synlig for kundene dine. Våre eksperter har erfaring fra optimalisering for organisk søk, synlighet på sosiale medier og annonser på alle digitale flater. Vi kan også bidra med en komplett markedsføringsstrategi, utvikling av funnels og automatisering av kundereisen
Engasjere nye kunder?
Samfunnet blir mer og mer digitalt, og bedrifter som ikke følger med i utviklingen blir hengende etter. Måten forbrukere handler på utvikler seg i en forrykende fart, og for at bedrifter skal holde seg oppdatert er det viktig å ha en nøye gjennomtenkt digital markedsføringsstrategi. Markedet i dag stiller helt andre krav til effektivisering og en målrettet kundereise enn for bare noen få år siden, og det er avgjørende å kunne analysere kundedata for å utvikle en strategi som fungerer.

Der bedrifter tidligere brukte store summer på radio- og tv-reklame, avisannonser og store reklameplakater, er det nå målrettet annonsering direkte mot den ideelle kunden som gjelder. Det holder ikke lenger bare med en iøynefallende reklame, nå krever det nøye utarbeidede målgrupper, brukerprofiler og innsamling av kundedata.


Derfor er det så viktig med en ordentlig markedsføringsplan. Uten en utarbeidet strategi, vil du gå deg vill i det digitale landskapet.
image
Markedsføringsstrategi
En markedsføringsstrategi er en langsiktig plan for å nå et selskaps nøye utarbeidede mål. Det oppnås ved å forstå kundenes behov, og utnytte det for å skape et tydelig og bærekraftig konkurransefortrinn.
Med en markedsføringsstrategi definerer du hvordan bedriften din posisjonerer seg på markedet. Greit nok, men hva betyr det i praksis?

Først og fremst handler det om å finne kundene. Det innebærer å identifisere hvem kundene er, hvor de befinner seg, og hvordan de velger hvilke produkter de skal bruke penger på.

Videre må vi komme i kontakt med disse. Det er her analysering av kundedata kommer inn. Hva vil kundene ha? Hvordan skal vi kunne tilby dem akkurat det. Forbrukere i dag er smarte, så de må selv ha lyst på hva vi tilbyr.
Markedsføring er mer enn rettferdig reklame og promotering – det handler om å komme i kontakt med kunden
En markedsføringsstrategi setter retningen for produkt- og markedsføringsrelaterte aktiviteter.
Vi kan så skreddersy tilbud til kunder helt ned på personnivå. Med målrettet annonsering kan vi kostnadseffektivt treffe på akkurat de kundegruppene vi ønsker. En god markedsføringsstrategi innebærer også å bygge langvarige kundeforhold, som gir både forutsigbarhet, lønnsomhet og en sunn økonomi for bedriften.
Hvorfor trenger vi en strategi?
Ved å ha en plan kan vi unngå å kaste bort tid og ressurser på noe som kanskje ikke fungerer. Når vi lager en plan, går vi gjennom konkurransepraksis og forstår markedet - og ikke minst målgruppen. Når vi gjør dette har vi mye større sjanse for å lykkes. Vi skyter ikke i blinde, men vi tar strategiske skritt mot målet vårt.
2. iMac Mockup Large
Derfor bør du legge en markedsstrategi
EtcNordigitalbyraCC8Alogodark

Hvorfor velge EtcNor?

La oss ta forretningen din til neste nivå!

Ofte stilte spørsmål

En markedsføringsstrategi kan være både enkel og omfattende, alt avhengig av hvilke behov bedriften har. Ta kontakt med oss for en prat, så kommer vi frem til en lønnsom plan tilrettelagt din bedrift.

Dette innebærer å sette opp en automatisert kommunikasjonsflyt med kundene dine, uten å føles kunstig. Dette kan gjelde for eksempel onboarding til kundeklubb, ordreprosesser eller effektiv behandling av leads.

Med digital markedsføring bruker vi kun ressurser på å møte relevante kundegrupper. Med målrettet annonsering og optimalisering mot nøye utarbeidede personas treffer vi akkurat de bedriften din er ute etter.

Dette er litt avhengig av bedriftens produkt og målgruppe, men det er aldri negativt. Sosiale medier er en lead-magnet, og i de aller fleste tilfeller vil det ha en stor positiv effekt.

Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier