Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier

Programvareutvikling

Programvareutvikling

Group 2436
Med solid teknisk kompetanse kan vi utvikle programvare som er med på å gjøre arbeidsflyten i bedriften enklere. Vi bygger all programvare fra bunnen av, skreddersydd etter dine behov og ønsker.
Vi løser problemer med kode og design
Programvareutvikling handler om å utvikle nye systemer som hjelper deg eller kundene dine med å løse problemer. EtcNor tilbyr skreddersydd programvareutvikling for å dekke akkurat ditt behov. Med erfarne utviklere og UI/UX-designere kan vi designe og utvikle både programvare, nettsider og apper. Vår prioritet når vi jobber med et prosjekt er god brukeropplevelse og sømløshet, og vi setter alltid sikkerhet i førersetet.
Virksomheten din i den digitale verdenen
Hva skal til for at virksomheten skal trives i den digitale æra? Vi snakker om funksjonalitet og effektiv arbeidsflyt, det som gir resultater her og nå. Det gjør vi med en formel som setter organisasjonsutvikling i spissen. Alle virksomheter er imidlertid forskjellige, med ulike digitale behov. For at bedriften skal kunne fungere mest mulig effektivt, kan spesialtilpasset programvare som adresserer de nødvendige utfordringene bidra til en betydelig konkurransefordel.
Hvorfor? Teknologisk avanserte organisasjoner kan møte pågående markedsforstyrrelser direkte, gripe nye muligheter som dukker opp, og utnytte teknologien for å akselerere veksten.
Bedrifter utfordres hele tiden til å tilpasse seg markedet, følge trender og vokse i kontinuerlige endringer. I dag skjer disse endringene raskere enn noen sinne, og utviklingen viser ingen tegn til å bremse opp. Og her har moderne digitale virksomheter en fordel: de har lært å holde seg relevante. Men det gjelder å fortsette å utvikle sine prosesser, mennesker og teknologi for å henge med i spillet, og hele tiden gjøre de nødvendige endringene for å henge med i markedet.
Kundeopplevelse, produkt og design
Ny teknologi gjør at vi endrer hvordan vi oppfører oss som forbrukere, og skiftende digitale opplevelser har satt søkelyset på å designe produkter som møter kundenes økende krav. Å legge vekt på kundereisen og brukervennlighet i produkter og design er viktigere enn noen gang. For å lykkes på nett i dag, tvinges bedrifter å til enhver tid ikke bare tilby, men også og utforske ekstraordinære og dynamiske digitale kundeopplevelser. Dette siller også store krav til utviklere. Krav vi er klare til å håndtere. Med EtcNor på laget kan bedrifter lykkes på nett, og skape en solid grobunn for videre vekst.
Screenshot 2022 10 24 at 03.09 1

Hvorfor velge EtcNor?

Vi kan designe, utvikle, markedsføre og lansere prosjektet ditt. Vi kommer til å være med deg på hele reisen, og hjelper deg med videreutvikling av bedriften din

Vi kan tilpasse alle funksjoner etter dine behov. Med kontinuerlig oppfølging vil vi sammen komme frem til de beste løsningene for din bedrift, og legge alt til rette for at målene blir nådd.

La oss ta forretningen din til neste nivå!

Ofte stilte spørsmål

Det kommer helt an på hvor avansert programvare du ønsker. Kontakt oss for et estimat tilrettelagt din bedrift.

Dette er en del av brukeropplevelsen, og omhandler alt fra design, grensesnitt og funksjonalitet

Her er det store forskjeller. Vi kommer sammen frem til hvilken løsning som passer best for din bedrift

Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier