...
Hundesmykker.no
Nettbutikk og annonse
02-1-1-Large
Om kunden
I 1988 var Aud Sevje i USA og fant en kolleksjon med gull og sølvsmykker av forskjellige hunderaser.
Det ble uforholdsmessig dyrt å handle derfra, så hun startet jakten på en norsk produsent. Det var ingen lett sak da hundene skulle lages rasetypiske. Men med konsulenthjelp fra raseklubbene og en dyktig gullsmed har hun i dag en flott kolleksjon med over 130 hunderaser
Hva gjorde vi?
Redesign
Nettbutikk
Photoshop
Reklame & annonse
Desktop - 101
Vi utviklet en webprofil, med komplett nettside og nettbutikk. Sammen med Aud Sevje kom vi frem til målgruppen, med et utvalg personas som skulle prioriteres.
Frame 427320784
Frame 427320785
Med den nye nettbutikken kunne Aud Sevje nå en målgruppe som tidligere var utilgjengelig. Vi la også opp til synkronisering av sosiale medier, og ga henne tilstrekkelig opplæring til å selv oppdatere og vedlikeholde sidens innhold.
Desktop - 95
Tilbakemelding
"Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet."
Aud Sevje
image-213

La oss ta en prat

La oss ta en prat

Forlater du oss?

Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt, og sørger for at du er helt fornøyd med resultatet

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.