Narvesen Revisjon AS
Hjemmeside redesign
Narv 1
Om kunden
Narvesen Revisjon er et voksende revisjonsfirma med kunder fra ulike bransjer i SMB-markedet.
"Vi ønsker å skape tillit mellom mennesker, selskaper og samfunnet. Vårt mål er å bistå kundene i å etterleve lover og regler, samtidig som vi bidrar til å skape verdier og sikre økonomisk vekst."
Daglig leder/Partner - Henrik Narvesen”
Hva gjorde vi?
UI/UX
webutvikling
Logo animajson
Copywriting
Macbook Air 2022 Starlight Front View (1)
Macbook Air 2022 Starlight Front View
Problemstilling
Design på tidligere hjemmeside var utdatert og uoversiktlig
Henrik ville ha noe moderne og noe som er lett å lese. Hele bedriften er bygget opp på tillit og han ønsket å vise dette frem. Han ville også ha animert logo og ville bruke noe bilder fra Revisorforeningen. Samtidig ville han bruke logoen til Revisorforeningen for å vise at Narvesen Revisjon er medlem!
Frame 427320771
Frame 427320772
Desktop - 88
Løsning
Redesigne nettsiden og gjøre informasjon lett tilgjengelig
Vi designet nettsiden på nytt og fokuserte på viktig informasjon. Vi lagde en one-page hjemmeside fordi vi ikke har veldig mye "content". Vi fortsetter med designet og den kommer til sommeren.
ansatte narvesen
Frame 427320773
design med ørn
Tilbakemelding
"EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"
Henrik Narvesen​
Nye nettsiden til Narvesen Revisjon
Resultat
Midlertidig nettside er lastet opp. Design med Ørnet kommer til sommeren.
Henrik ønsker å lansere ferdig siden til sommeren og den jobber vi med. For nå er den nye nettsiden lastet opp og Narvesen Revisjon AS er fornøyd.
Desktop - 89