Skreddersydd software & API utvikling for løsningsorienterte bedrifter

Vi løser dine problemer med kode og design

Programvareutvikling handler om å utvikle nye systemer som hjelper deg eller kundene dine med å løse problemer.

EtcNor tilbyr skreddersydd programvareutvikling for å dekke akkurat ditt behov. Med erfarne utviklere og UI/UX-designere kan vi designe og utvikle både programvare, nettsider og apper. Vår prioritet når vi jobber med et prosjekt er god brukeropplevelse og sømløshet, og vi setter alltid sikkerhet i førersetet.

Våre skreddersydde programvareløsninger er laget for å hjelpe deg med å effektivisere arbeidsflyten i bedriften din. Vi bruker vår solide tekniske kompetanse til å utvikle programvare fra bunnen av, som passer perfekt til dine unike behov og ønsker.

Bygge langvarige partnerskap

Vår tilnærming til utvikling er basert på å bygge langvarige partnerskap med våre kunder. Vi ønsker å forstå din behov og utfordringer, og samarbeide med deg hjelper deg å oppnå suksess.

Forbedring i arbeidsflyten

Med vår hjelp kan du forvente å se en forbedring i arbeidsflyten din. Vi kan bidra til å automatisere oppgaver, øke produktiviteten og redusere feil. Alt dette kan bidra til å spare bedriften din både tid og penger.

Spare både tid og penger

Hvis du ønsker å effektivisere arbeidsflyten i bedriften din og spare både tid og penger, la oss vise deg hvordan skreddersydd programvare kan hjelpe deg å nå dine mål og gjøre hverdagen litt enklere.

Vi vet hvor viktig det er for bedrifter å spare tid og penger, og våre programvareløsninger kan hjelpe deg med nettopp det

Vi unngår å bruke ferdiglagde maler, og heller fokuserer på å bygge programvare fra grunnen av. Dette betyr at du kan være sikker på at programvaren er optimalisert for dine spesifikke behov og utfordringer.

Virksomheten din i den digitale verden

Hva skal til for at virksomheten skal trives i den digitale æra? Vi snakker om funksjonalitet og effektiv arbeidsflyt, det som gir resultater her og nå. Det gjør vi med en formel som setter organisasjonsutvikling i spissen. Alle virksomheter er imidlertid forskjellige, med ulike digitale behov

Teknologisk avanserte organisasjoner kan møte pågående markedsforstyrrelser direkte, gripe nye muligheter som dukker opp, og utnytte teknologien for å akselerere veksten.

Bedrifter utfordres hele tiden til å tilpasse seg markedet, følge trender og vokse i kontinuerlige endringer. I dag skjer disse endringene raskere enn noen sinne, og utviklingen viser ingen tegn til å bremse opp. Og her har moderne digitale virksomheter en fordel: de har lært å holde seg relevante. Men det gjelder å fortsette å utvikle sine prosesser, mennesker og teknologi for å henge med i spillet, og hele tiden gjøre de nødvendige endringene for å henge med i markedet.

Kundeopplevelse, produkt og design

Ny teknologi gjør at vi endrer hvordan vi oppfører oss som forbrukere, og skiftende digitale opplevelser har satt søkelyset på å designe produkter som møter kundenes økende krav. Å legge vekt på kundereisen og brukervennlighet i produkter og design er viktigere enn noen gang. For å lykkes på nett i dag, tvinges bedrifter å til enhver tid ikke bare tilby, men også og utforske ekstraordinære og dynamiske digitale kundeopplevelser. Dette siller også store krav til utviklere. Krav vi er klare til å håndtere. Med EtcNor på laget kan bedrifter lykkes på nett, og skape en solid grobunn for videre vekst.

Verden er avhengig av dine løsninger

Programvareutvikling løser problemer og er avgjørende for dine kunder og deg som bedrift. Vi utvikler brukervennlige, sikre og skalerbare løsninger. 

Løser problemer

Vi løser komplekse problemer

Brukervennlig

Vi tilbyr brukervennlige og intuitive løsninger

Sikker

Høy sikkerhet for dine data og systemer

Skalerbar

Skalerbare løsninger med API-integrasjon