...

software og api utvikling

Skreddersydd programvareutvikling for løsningsorienterte bedrifter.

EtcNor tilbyr skreddersydd programvareutvikling for å møte dine behov. Vi utvikler og integrerer også API-er,  slik at din programvare kan samarbeide sømløst med andre systemer

Skreddersydd programvareutvikling

Vi utvikler skreddersydde programvarer fra bunnen av. Ved å forstå din bedrift og dine mål, designer og bygger vi programvaren som er skreddersydd for dine behov. Vår fleksible tilnærming sikrer at du får akkurat det du trenger.

API-utvikling og integrasjon:

Våre dyktige utviklere kan hjelpe deg med å koble ulike systemer og applikasjoner gjennom utvikling og integrasjon av API-er. Dette muliggjør enkel utveksling av data og sømløs samhandling mellom ulike systemer.

Tilpasning og oppgradering av eksisterende programvare:

Hvis du allerede har programvare på plass, kan vi tilpasse og oppgradere den for å imøtekomme dine nye behov. Vi legger til funksjoner, forbedrer ytelsen og sørger for at programvaren er oppdatert og optimalisert.

Rådgivning og veiledning:

Vi tilbyr også rådgivningstjenester der våre eksperter gir deg råd og veiledning om hvordan du kan dra nytte av teknologi for å løse spesifikke utfordringer i din bransje. Vi er her for å hjelpe deg med å finne de beste løsningene som passer din virksomhet.

Få bedre arbeidsflyt og oppnå konkurransefordel​

Vårt erfarne team av utviklere og eksperter kommer til å samarbeide tett med deg for å forbedre arbeidsflyten, øke effektiviteten og gi deg en konkurransefordel.

Vi ønsker å være din pålitelige partner og bidra til at din bedrift lykkes gjennom skreddersydde løsninger som gir verdi. Vi setter kundetilfredshet høyt og strekker oss langt for å levere resultater som overgår forventningene dine. Ta en prat med oss for å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg. 

Programvareutvikling handler om å skape nye systemer som bidrar til å løse problemer for deg eller dine kunder.

Våre skreddersydde programvareløsninger er laget for å hjelpe deg med å effektivisere arbeidsflyten i bedriften din. Vi bruker vår solide tekniske kompetanse til å utvikle programvare fra bunnen av, som passer perfekt til dine unike behov og ønsker.

Bygge langvarige partnerskap

Vår tilnærming til utvikling er basert på å bygge langvarige partnerskap med våre kunder. Vi ønsker å forstå din behov og utfordringer, og samarbeide med deg hjelper deg å oppnå suksess.

Forbedring i arbeidsflyten

Med vår hjelp kan du forvente å se en forbedring i arbeidsflyten din. Vi kan bidra til å automatisere oppgaver, øke produktiviteten og redusere feil. Alt dette kan bidra til å spare bedriften din både tid og penger.

Spare både tid og penger

Hvis du ønsker å effektivisere arbeidsflyten i bedriften din og spare både tid og penger, la oss vise deg hvordan skreddersydd programvare kan hjelpe deg å nå dine mål og gjøre hverdagen litt enklere.

Vi vet hvor viktig det er for bedrifter å spare tid og penger, og våre programvareløsninger kan hjelpe deg med nettopp det

Vi unngår å bruke ferdiglagde maler, og heller fokuserer på å bygge programvare fra grunnen av. Dette betyr at du kan være sikker på at programvaren er optimalisert for dine spesifikke behov og utfordringer.

Virksomheten din i den digitale verden

Hva skal til for at virksomheten skal trives i den digitale æra? Vi snakker om funksjonalitet og effektiv arbeidsflyt, det som gir resultater her og nå. Det gjør vi med en formel som setter organisasjonsutvikling i spissen. Alle virksomheter er imidlertid forskjellige, med ulike digitale behov

Teknologisk avanserte organisasjoner kan møte pågående markedsforstyrrelser direkte, gripe nye muligheter som dukker opp, og utnytte teknologien for å akselerere veksten.

Bedrifter utfordres hele tiden til å tilpasse seg markedet, følge trender og vokse i kontinuerlige endringer. I dag skjer disse endringene raskere enn noen sinne, og utviklingen viser ingen tegn til å bremse opp. Og her har moderne digitale virksomheter en fordel: de har lært å holde seg relevante. Men det gjelder å fortsette å utvikle sine prosesser, mennesker og teknologi for å henge med i spillet, og hele tiden gjøre de nødvendige endringene for å henge med i markedet.

Kundeopplevelse, produkt og design!

Ny teknologi gjør at vi endrer hvordan vi oppfører oss som forbrukere, og skiftende digitale opplevelser har satt søkelyset på å designe produkter som møter kundenes økende krav. Å legge vekt på kundereisen og brukervennlighet i produkter og design er viktigere enn noen gang. For å lykkes på nett i dag, tvinges bedrifter å til enhver tid ikke bare tilby, men også og utforske ekstraordinære og dynamiske digitale kundeopplevelser. Med EtcNor på laget kan bedrifter lykkes på nett, og skape en solid grobunn for videre vekst.

Verden er avhengig av dine løsninger

Programvareutvikling løser problemer og er avgjørende for dine kunder og deg som bedrift. Vi utvikler brukervennlige, sikre og skalerbare løsninger. 

Løser problemer

Vi løser komplekse problemer

Brukervennlighet

Vi tilbyr brukervennlige og intuitive løsninger

Sikker

Høy sikkerhet for dine data og systemer

Skalerbar

Skalerbare løsninger med API-integrasjon

La oss ta en prat

La oss ta en prat

Forlater du oss?

Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!

Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra start til slutt, og sørger for at du er helt fornøyd med resultatet

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.