Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier

Webdesign & Webutvikling

Webdesign & Webutvikling

webdesign
Våre dyktige webutviklere har lang erfaring fra både design og utvikling av nye nettsider, og kan bistå med vedlikehold og optimalisering for at din bedrift får mest mulig ut av sin digitale tilstedeværelse.
Mer effektiv webside
Du har bare én sjanse til å gi et godt førsteinntrykk. Og det gjelder bedriften din også. Nettsiden til bedriften din er gjerne det første kundene dine ser, og dermed også din eneste sjanse til å gi et godt førsteinntrykk. Den visuelle presentasjonen er det første som møter dem, og det er dette som avgjør om brukeren blir på siden eller går videre. Våre UI og UX-eksperter forstår seg på dette, og vet akkurat hvordan de skal gå frem for å gi brukeren best mulig opplevelse. Vi kan bygge attraktive og visuelt tiltalende nettsider tilpasset deg, ditt formål, og dine brukere.

Glimrende​ Nettopplevelse Brukervennlighet Service

couple searching the web for apartment redecoratio 2022 01 19 00 21 49 utc scaled 1
Men webutvikling er mer enn det visuelle. Det handler om å gi en komplett opplevelse, et brukergrensesnitt som er enkelt å forholde seg til, og å gi brukeren det de er ute etter.
Derfor må vi tenke som en bruker. Vi må forstå hvordan folk egentlig bruker websiden og tolker informasjonsstruktur. Det må være behagelig og ha en opplevelse av flyt mens man navigerer på nettsiden. Nettsiden må være funksjonell, lettlest og brukervennlig, og selvsagt også visuelt innbydende. Et godt design fremhever en god brukeropplevelse og gjør nettsiden mer interessant.
Slik jobber vi gjennom nettsiden din:
Vi vil skape design som skiller seg ut fra mengden, slik at du vil bli husket og får en gnistrende online tilstedeværelse. Ved hjelp av SEO – Søkemotoropptimalisering – dirigerer vi mer nett-trafikk til din virksomhet og sørger for at nettsiden din rangerer høyt på søkemotorer som Google.
EtcNordigitalbyraCC8Alogodark

Hvorfor velge EtcNor?

La oss ta forretningen din til neste nivå!

Ofte stilte spørsmål

Det kommer helt an på hvor avansert du ønsker at nettsiden skal være. Kontakt oss for et estimat.

Dette er en del av brukeropplevelsen, og omhandler alt fra design, grensesnitt og funksjonalitet.

Hosting vil si hvor siden din er lagret, som er det som gjør at den er tilgjengelig. Dette er det normalt kunden som står for, men vi bidrar til å finne en løsning som dekker de aktuelle behovene.

Det er opp til deg. For mange vil det være en fordel å overlate vedlikehold til oss, men dersom du har kompetansen som skal til for å opprettholde nødvendig sikkerhet og brukervennlighet, er det ingenting i veien for å gjøre det selv.

Våre tjenester​

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi gode løsninger.

Følg oss på sosiale medier