Til alle prosjekter

Intuitiv hjemmeside som er enkel å oppdatere

Kunde

Zynkron AS
Bransje:
Regnskap og bokføring
Del:
Dette gjorde vi:

Hjemmesideutvikling
UI/UX design
Back-end
Reklame design
Innholdsskriving
Reklame design

Se nettsiden

Om Zynkron AS

Zynkron AS tilbyr regnskapstjenester, lønn og finansiell rådgivning til bedrifter og enkeltpersoner. De hjelper kundene sine med å få god oversikt og kontroll ovenfor deres økonomiske situasjon. Gjennom deres lange erfaring og dyp ekspertise har de blitt en foretrukket leverandør av regnskaps- og finansielletjenester

Utfordring

En utdatert og begrensende nettside
Zynkron AS opplevde begrensninger når det kom til nettsiden deres. Den var utdatert og ga dem ikke mulighet til å oppdatere informasjon eller legge til nye ansatte selv. Dette resulterte i unødvendige kostnader for firmaet.

Løsning

Design og utvikling
Zynkron AS ønsket en mer elegant nettside hvor de kunne ha full kontroll over innnholdet. De tok de kontakt med oss for å høre om vi kunne hjelpe dem med å realisere visjonen deres. Vi godtok utfordringen og strartet arbeidet med gjøre siden mer moderne og intuitiv, noe som gjorde det enkelt å oppdatere informasjon. Vårt team jobbet tett med Zynkron AS for å skape en nettside som gjenspeilet deres kompetanse og verdier.

Reduserte kostnader gjennom en nettside som er enkel å oppdatere

Vi fokuserte på å lage en dynamisk nettside ved hjelp av Wordpress og Jet engine. Dette betydde at Zynkron fikk tilgang til et “admin panel” med innholdsbehandling (CMS) som var enkelt og bruke. På denne måten kunne de selv oppdatere informasjon og legge til nye ansatte uten hjelp fra utviklere. Dette har hjulpet dem å spare kostnader og økt effektiviteten da endringer nå kunne gjøres i sanntid.

Styrket tillit gjennom sosiale bevis

Da vi analyserte Zynkron AS sin daværende nettside, oppdaget vi at det manglet elementer som kunne bygge tillit hos potensielle kunder. De er blant annet medlem av Regnskap Norge, en forening for autoriserte regnskapsførere i Norge. Derfor valgte vi å fremhevet dette på den nye nettsiden for å fremheve troverdigheten og kvalitet på tjenestene, noe som ytterligere styrket deres omdømme.

Brukervennlig og moderne design

Vi benyttet også denne muligheten til å gi den nye nettsiden et moderne og brukervennlig design. Den oppdaterte layouten og de responsive funksjonene gjorde det enklere for brukere å finne den informasjonen de trenger. Dette har resultert i en bedret brukeropplevelsen og økt kundenes tillit til selskapet.

Resultater Zynkron AS oppnådde

Zynkron AS har nå full kontroll over innholdet på sin nettside og kan enkelt oppdatere informasjon uten ekstra kostnader eller teknisk kunnskap. Den nye nettsiden reflekterer deres kompetanse og troverdighet, noe som hjelper til med å tiltrekke seg flere kunder. Vårt samarbeid med Zynkron AS har hjulpet dem å oppnå sitt mål om å gi gode brukeropplevelser til sine kunder.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder

Zynkron AS

Prosjekter

Vi tar hvert prosjekt på alvor, uansett størrelse
Se flere prosjekter
  • Nettside med fokus på Merkevaredentitet for å øke digital tilstedeværelse (Mer info kommer snart!)
  • En moderne hjemmeside skapt for unge trafikkskoleelever
  • Utvikling av nettside med bookingsystem for å spare tid
  • Designet en moderne nettside med digital meny og hjalp med digital markedsføring (Mer info kommer…
Se flere prosjekter