Løsninger som fanger oppmerksomhet og genererer trafikk

Vi designer brukervennlige løsninger som fanger oppmerksomhet og forenkler prosesser. Samtidig øker vi konvertering og genererer mer trafikk

Design, tekst og branding

Brukervennlig design, engasjerende tekst, og effektiv branding skaper et sterkt førsteinntrykk og hjelper deg med å formidle budskapet ditt.
UI/UX Design
Ønsker du å optimalisere kundeengasjementet på plattformen din? God UI/UX-design gjør det enkelt for brukerne å navigere og interagere med tjenestene dine.
Les mer
Merkevarebygging
Branding skiller deg ut og styrker troverdighet din. Med en klar merkeidentitet blir det enklere å tiltrekke seg de riktige kundene og bygge gode relasjoner med dem.
Les mer
Copywriting
God tekst hjelper deg å formidle budskapet ditt på en klar og tydelig måte. Dette gjør at kundene dine enkelt kan forstå hva du tilbyr og hvorfor det er verdifullt for dem.
Les mer
UI/UX Design

Ønsker du å optimalisere kundeengasjementet på plattformen din? God UI/UX-design gjør det enkelt for brukerne å navigere og interagere med tjenestene dine.

Les mer
UI/UX Design

Ønsker du å optimalisere kundeengasjementet på plattformen din? God UI/UX-design gjør det enkelt for brukerne å navigere og interagere med tjenestene dine.

Les mer

Utvikling

Gode nettsider og apper styrker bedriftens digitale tilstedeværelse, øker kundetilfredsheten noe som fremmer vekst.
Apputvikling
Har du en god idee? Kanskje du er norges nye Vipps? Enten det er til IOS, Android eller Web får du en app som fungerer slik du ønsker.
Les mer
Webutvikling
Ønsker du å dele informasjon, få flere henvendelser eller motta bestillinger? Da trenger du en moderne og brukervennlig hjemmeside.
Les mer
Nettbutikk
En god nettbutikk kombinerer ryddig design og brukervennlighet for å engasjere kunder. Den skal veilede dem mot kjøp, og skape en sømløs opplevelse.
Les mer
Landingssider
Ønsker du å promotere en spesefikk anledning, tjeneste eller vare? Landingssider fokuserer på å gjennomføre en handling som kjøp, regristrering eller å kontakte deg.
Les mer

Digital vekst

Digital vekst handler om å fokusere på en målrettet strategi for å utvide bedriftens rekkevidde og øke inntektene.
Søkemotoropptimalisering (SEO)
Vil du ha flere besøkende på nettsiden uten å betale for annonser? Effektiv SEO hjelper interesserte kunder med å finne frem til dine tjenester eller produkter.
Les mer
Konverteringsopptimalisering (CRO)
Forlater kundene nettsiden din uten å handle eller kontakte deg? CRO er en prosses der man identifiserer problemet og finner løsningen, slik at flere utfører ønsket handling.
Les mer
Google Ads (SEM)
Ønsker du raskere resultater? Google Ads lar deg vise betalte annonser i søkemotorresultater, og nå potensielle kunder umiddelbart.
Les mer
Webanalyse
Føler du at nettsiden din ikke gir deg ønsket resultat? Webanalyse hjelper deg med å se hvordan folk bruker siden din, måle hva du gjør bra og finner steder du kan forbedre.
Les mer

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat