Skap verdi og forenkle prosesser gjennom skreddersydd apputvikling

Har du en god idé? Kanskje du er Norges nye Vipps? Vi hjelper etablerte bedrifter og startups med å realisere ideene sine gjennom utvikling av apper og systemer
Ta en uforpliktende prat

Effektivt

Skreddersydd

Brukervennlig

Apper tilbyr digitalt fortrinn og bedre engasjement.

Hva er apputvikling?

Apputvikling gjør det mulig for bedrifter å omskape innovative ideer til praktiske løsninger. Har din bedrift en app-ide som kan strømlinjeforme interne prosesser, eller kanskje en visjon om en tjeneste som kan nå ut til et bredere marked? En skreddersydd app, styrket med solid programvareutvikling, kan være nøkkelen til å realisere disse ambisjonene.

Ideer til en virkelighet

Vi bruker tid på å forstå din bedrifts visjon for å utvikle en app som virkelig gjenspeiler hva du ønsker. Vårt team av dyktige utviklere og designere, er dedikert til å lage kvalitetsapper som gjør ideene dine til virkelighet. Vi fokuserer på å skape brukervennlige apper som ikke bare fungerer perfekt, men også gir en flott opplevelse for brukerne dine, slik at din bedrift skiller seg ut i den digitale verden.

Fordeler med en app:

 • Ubegrenset Tilgjengelighet: Apper gir brukere øyeblikkelig tilgang til dine tjenester og informasjon, uavhengig av tid og sted.
 • Forretningsinnovasjon: Apputvikling tillater utforskning av nye forretningsmodeller og innovative tjenester, og åpner for kreativ vekst og utvikling.
 • Unike Løsninger: Skreddersydde apps adresserer de spesifikke utfordringene din bedrift står overfor, og leverer målrettede løsninger.
 • Realiserer: God appdesign hjelper deg å gå fra ide til virkelighet

Lett å bruke

En god UI/UX gjør appen din enkel og behagelig å bruke, noe som er avgjørende for suksess i dagens app-drevne verden. Denne tilnærmingen gjør at appen din skiller seg ut ved å være intuitiv og brukervennlig, som kan være avgjørende for at brukerne foretrekker din app fremfor konkurrentenes.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Vår prosess i apputvikling er drevet av et sterkt ønske om å forstå og oppfylle dine unike behov og forretningsmål.

01

Idéfase

Vi starter med å forstå din visjon og mål for appen, og utformer en strategi som adresserer brukernes behov og forretningsmål.

02

Markedsanalyse

Vårt team gjennomfører dyptgående markedsundersøkelser for å forstå din nisje, konkurrenter og brukerpreferanser, som hjelper til med å forme appen.

03

Designprosess

Vi prioriterer brukeropplevelsen (UX) og brukergrensesnittet (UI), og lager interaktive designprototyper som reflekterer appens funksjonalitet og utseende.

04

Utviklingsfase

Våre utviklere tar seg av kodingen, både frontend og backend, og sikrer at appen er robust, sikker og skalerbar.

05

Testing

Vi utfører grundig testing for å identifisere og rette eventuelle feil, og sikre at appen er optimalisert for ulike enheter og plattformer.

06

Lansering og Vedlikehold

Vi lanserer appen, overvåker brukerengasjementet, og gjennomfører regelmessige oppdateringer og forbedringer basert på tilbakemeldinger.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lang tid tar det å lage en mobilapplikasjon?

  Tiden vil varigere ut i fra hvor kompleks appen skal være og hvilke funksjoner den skal ha. En enkel app med grunnleggende funksjoner vil kunne ta alt fra 1-3 måneder

 • Hvor mye koster en mobilapp?

  Dette vil varigere ut ifra kompleksiteten til appen, de ønskede funksjonene og plattformen den skal utvikles for.

 • Kan dere hjelpe meg å fullføre et prosjekt (app) som allerede er begynt på?

  Ja vi kan gjennomgå prosjektet ditt, gjøre feilsøking og hjelpe deg med å fullføre det. Enten appen din er nesten helt ferdig eller er akkurat begynt på, har vi kompetansen og verktøyene som kreves for å få den på markedet.

 • Hvorfor få EtcNor til å utvikle appen din?

  Hos EtcNor fokuserer vi på å skape apper som ikke bare ser pen ut, men som også er intuitive og brukervennlig. Ved å velge oss, sikrer du at appen fungerer optimalt, og imøtekommer både dine og brukernes behov. Kontakt oss

Ta en uforpliktende prat