Selg mer gjennom en moderne og oversiktlig nettbutikk

Gjennom en ryddig og fin nettbutikk kan du enkelt vise frem produktene dine på en måte som bygger tillit. Dette bidrar til en god brukeropplevelse og mer salg.
Ta en uforpliktende prat

Selg hele døgnet

Reduserte driftskostnader

Større rekkevidde

Godt design og brukervennlighet, øker salget

Hva er en nettbutikk?

En nettbutikk er en digital utvidelse av bedriften din. Det er din portal til e-handelsverdenen, hvor potensielle kunder kan oppdage og kjøpe produkter eller tjenester. Online shopping vokser stadig, og mange bedrifter velger å etablere en digital tilstedeværelse. Noen bedrifter velger til og med å opererer utelukkende online

En God Nettbutikk - Mer enn Bare Design

En god nettbutikk er mye mer enn bare ryddig design og brukervennlighet UI/UX. Det er en strategisk utviklet plattform som engasjerer kunder og veileder dem smidig gjennom kjøpsprosessen. Ved å kombinere estetikk med funksjonalitet, skaper vi en nettbutikk som ikke bare ser tiltalende ut, men som også effektivt konverterer besøkende til kjøpere.

Fordeler med en nettbutikk:

 • Global Rekkevidde: Gir tilgang til et bredere marked, fri fra de begrensninger en fysisk butikk medfører.
 • Kostnadseffektivitet: Lavere overhead ved å minimere utgifter som leie og vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle butikker.
 • Døgnåpen Tjeneste: Mulighet for kunder å handle når som helst, noe som forbedrer kundeopplevelsen og øker potensialet for salg.
 • Markedsinnsikt: Tilgang til kundeadferdsdata for å skreddersy tilbud og forbedre markedsføringstaktikker.
 • Integrerte Markedsføringsstrategier: Bruk av SEO og SEM for å drive trafikk og fremme nettbutikken effektivt.

Å velge riktig platform er viktig.

Vi bruker WooCommerce og Shopify fordi de tilbyr fleksibilitet og tilpasser lokale behov. Begge passer for både B2B og B2C nettbutikker. For mer avanserte behov tilbyr vi skreddersydd utvikling av nettbutikker.
Effektiv bruk av SEO, konverteringsoptimalisering og reklame, som Google Ads, er avgjørende for å tiltrekke kunder, øke nettbutikkens synlighet, og dermed øke salget.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Disse stegene sikrer at nettbutikken din er brukervennlig, teknisk robust, og effektiv for å tiltrekke og konvertere kunder, noe som er essensielt for suksess i e-handel.

01

Strategi og Analyse

Forstå din forretningsmodell og behov for å utvikle en skreddersydd nettbutikkstrategi.

02

Plattformvalg

Velge riktig plattform som WooCommerce eller Shopify, tilpasset dine spesifikke krav.

03

Design og UI/UX

Fokusere på estetisk og funksjonell design for å skape en brukervennlig shoppingopplevelse.

04

Teknisk Utvikling

Integrere viktige funksjoner, betalingsmetode og tilpasse nettbutikken etter dine behov.

05

Lansering og Vedlikehold

Lansere nettbutikken og sørge for kontinuerlig oppdatering og optimalisering.

06

Markedsføring og SEO

Implementere SEO og bruke Google Ads for å øke trafikk dermed salg.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor mye koster en nettbutikk?

  Prisen på en nettbutikk vil variere ut ifra hvor kompleks den er. Skal du ha flere sider med mange forskjellige produkter og ulike søkefiltre vil dette ta lengre tid og naturligvis koste mer.

 • Hvorfor bør jeg ha en nettbutikk?

  En nettbutikk gjør det enklere å drive butikk. Den kan utvide rekkevidden din og lar deg holde åpent 24/7.

 • Hvorfor få EtcNor til å utvikle nettbutikken din?

  Vi er opptatt av at nettbutikken din ikke bare skal se bra ut, men også at den leverer resultater. Vi hjelper deg med strategi og markedsføring. Kontakt oss


Ta en uforpliktende prat