Led kundne dine til ønsket handling gjennom god UI/UX

Ønsker du å gjøre det lettere for kundene dine å finne frem til riktig informasjon? God UI/UX-design sikrer at plattformen din er lekker, godt strukturert og brukervennlig
Ta en uforpliktende prat

Engasjerende

 Enkel navigasjon    

Behagelig å bruke

Et godt UI/UX-design er avgjørende for suksessen til din nettside eller app.

Hva er UI/UX design?

Brukergrensesnitt (UI) og brukeropplevelse (UX) er viktige deler av designet på digitale plattformer. UI handler om det du ser og kan trykke på, som knapper og ikoner, samt hvordan designet ser ut. UX handler om hvordan det føles å navigere og bruke plattformen.

Et godt UI gjør det enkelt å finne det du trenger raskt.

Dette holder besøkende interesserte og oppmuntrer dem til å utforske mer. En god UX sikrer at det føles behagelig å navigere på plattformen. Dette hjelper med å bygge en langsiktig lojalitet og kan øke hvor mange som gjør det du ønsker, som å kjøpe noe eller melde seg på.

Fordeler med en UI/UX design:

 • Forbedret brukertilfredshet: God UI/UX-design øker brukertilfredsheten gjennom intuitiv navigering og tiltalende interaksjoner.
 • Økt konverteringsrate: Effektiv UI/UX-design forbedrer konverteringsratene ved å forenkle brukerens reise mot ønsket handling.
 • Reduksjon i utviklingskostnader: Investering i god UI/UX-design reduserer utviklingskostnader ved å minimere behovet for fremtidige endringer og kundestøtte.
 • Forsterket merkevarebygging: En sterk og konsistent UI/UX-design forsterker merkevareidentiteten og bygger brukerens tillit.

Hvorfor trenger man god UI/UX?

UI/UX-design hjelper med å forbedre hvor fornøyde kundene er. Dette kan gjøre din digitale plattform mer unik sammenlignet med konkurrentene. Godt design øker engasjementet og gjør det enkelt for kundene dine å gjøre det du ønsker, enten det er på hjemmesiden, landingssiden, nettbutikken eller appen din.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Disse trinnene er grunnlaget for en vellykket UI/UX-prosess som fører til brukervennlige og godt designet løsning.

01

Research

Hvert prosjekt starter med grundig research. Vi dykker inn i deres prosjekt, lærer om målgruppen, og analyserer konkurrentene for å sikre at vi fullt ut forstår behovene og mulighetene.

02

Brukerpersonaer (Persona)

Vi utvikler detaljerte brukerpersonaer. Disse fiktive, men realistiske, profilene hjelper oss å visualisere og forstå brukerne dine, og dermed skape løsninger som treffer målgruppen effektivt.

03

Skisser (UX)

Vårt neste skritt er å skape wireframes – enkle skisser som viser den grunnleggende strukturen og layouten av nettsiden eller appen. Dette er et viktig steg for å planlegge brukeropplevelsen og organisere innholdet effektivt.

04

Visuell Design (UI)

Med wireframes som veikart, utvikler vi det visuelle designet. Her fokuserer vi på estetikk – vi velger farger, typografi og bildebruk som ikke bare ser bra ut, men også forsterker brukervennligheten.

05

Prototype

Til slutt utvikler vi en funksjonell prototype. Denne testbare versjonen av designet gir både oss og kunden muligheten til å se løsningen i praksis. Gjennom testing og innsamling av tilbakemeldinger, jobber vi med å forbedre designet helt til det er klar for utvikling

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er forskjellen på UI og UX?

  «UI» står for brukergrensesnittet, altså hvordan ting ser ut og er organisert. «UX» handler om brukeropplevelsen, som er hvordan det føles å bruke produktet eller systemet. Sammen sørger de for en problemfri og behagelig opplevelse.


 • Hvorfor er det viktig?

  God UI/UX gjør at brukere lett finner informasjonen, tjenestene og produktene de søker. Dette kan bidra til en bedre brukeropplevelse og høyere konverteringsrate.

 • Hvor trenger man UI/UX?

  UI/UX er en “must have” i alle digitale tjenester som nettsider, mobilapper og programvare. Det sørger for at brukere får en behagelig opplevelse og at de finner frem til nødvendig informasjon.

 • Hvorfor velge EtcNor til å hjelpe med UI/UX design?

  UI/UX er kanskje det vi i EtcNor har aller størst fokus på når vi arbeider. Vi er opptatt av å skape løsninger som både skaper gode opplevelser og gir resultater.Ved å balansere funksjonalitet med estetikk, sikrer vi at tjenestene vi utvikler er både engasjerende og intuitive. 


Ta en uforpliktende prat