Snakk direkte til kundene og bli forstått gjennom Copywriting

Er du sikker på at folk forstår budskapet ditt? Snakk direkte til kundene dine og vis dem hvordan du kan være til hjelp gjennom riktig tekst.
Ta en uforpliktende prat

Bygg tillit

Bli forstått

 Selg mer

Innhold som engasjerer målgruppen din

Ord som overbeviser

Innholdsskriving, ofte referert til som copywriting på engelsk, er kunsten å skape tekst som formidler et budskap på en måte som resonnerer med målgruppen. Det er en kritisk ferdighet i markedsføring og kommunikasjon, designet for å tiltrekke seg oppmerksomhet, bygge interesse og overtale publikum til å handle.

Bygge troverdighet og forbedre SEO gjennom copywriting

Innholdsskriving er en kraftfull måte å etablere din bedrift som en ekspert og troverdig kilde i ditt felt. Ved å produsere informativt og godt forsket innhold, bygger du tillit og respekt hos målgruppen din. Samtidig er innholdsskriving avgjørende for søkemotoroptimalisering (SEO). Gjennom å integrere relevante nøkkelord og skape verdifullt innhold, kan du forbedre nettsidens rangering i søkemotorer. Dette fører til økt trafikk og bedre synlighet online, noe som er essensielt for digital suksess.

Fordeler med en copywriting:

 • Styrke Merkevarebygging: Gjennom en unik og konsistent tone-of-voice som reflekterer merkevarens personlighet.
 • Øke Engasjement: Ved å skape relevant og fengende innhold som fanger leserens interesse og holder dem involvert.
 • Forbedre Konverteringsrater: Gjennom klare oppfordringer til handling som motiverer leserne til å ta neste skritt.

Nøkkelen til Suksess på Nettet.

Copywriting spiller en kritisk rolle på nettet. For eksempel gjør det en landingsside mer effektiv ved å umiddelbart vise besøkende hvorfor de bør engasjere seg med tilbudet. På en hjemmeside, formidler det raskt hva en bedrift handler om og inviterer besøkende til å utforske mer. Og i en nettbutikk, hjelper det kunder å forstå produkter bedre og overbeviser dem om at de gjør et godt kjøp. Uten klar og engasjerende innhold, vil disse digitale sidene ikke fungere godt. Det er selve teksten som bygger bro mellom bedrifter og deres kunder på nett.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Vår prosess sikrer at vi ikke bare produserer innhold som engasjerer og informerer, men også aktivt hjelper din bedrift å vokse og bli mer synlig online.

01

Forståelse og Research

Vi starter med å lære om din bedrift, dine mål og hvem du snakker til. Dette inkluderer å se på hva som gjør din bedrift unik og å forstå konkurransen.

02

Lage Målgruppeprofiler

Basert på vår research, utvikler vi profiler for din målgruppe. Dette hjelper oss å tilpasse innholdet slik at det passer til akkurat de menneskene du vil nå.

03

Strategisk Planlegging

Med klarhet om dine mål og målgruppe, lager vi en plan for innholdet. Vi velger tone, stil og typer innhold som best kommuniserer med din målgruppe og reflekterer merkevaren din.

04

Skriving og SEO

Våre skribenter lager engasjerende og relevant innhold. Samtidig bruker vi søkemotoroptimalisering (SEO) for å gjøre innholdet ditt lett å finne på nettet.

05

Publisering og Tilpasning

Etter at vi har skrevet innholdet, publiserer vi det der det passer best. Vi følger med på hvordan det presterer og justerer vår tilnærming for å stadig forbedre resultater.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Trenger jeg copywriting dersom jeg har en pen og god nettside?

  Ja, god tekst er faktisk det viktigste du kan ha på nettisden din. Det hjelper deg med å snakke direkte til kundene dine, og få dem til å føle seg forstått. I enkelte tilfeller vil faktisk en “dårlig” nettisde med god tekst prestere mye bedre enn en “god” nettside med dårlig tekst.

 • Hvor mye koster det?

  Prisen vil variere ut ifra hvor mye tekst som skal skrives. Er det snakk om en landingsside vil den naturligvis koste mindre enn tekst på en hel nettside.

 • Hvorfor velge EtcNor til å skrive tekst?

  Vi gjør grundig research for å finne ut av hvem målgruppen din er, hvilke ord de bruker og hva som er viktig for dem. På denne måten kan vi skrive tekst som gir deg resultater.

 • Hvorfor trenger man copywriting?

  Copywriting kan brukes nesten hvor som helst. Det mest vanlige er på en nettside,bloggpost eller e-post, men kan også brukes i apper, leserinnlegg og i annonser.

Ta en uforpliktende prat