Google Ads (SEM)

Google Ads lar deg vise betalte annonser i søkemotorresultater, og nå potensielle kunder umiddelbart.

Ønsker du å få traffikk på nettsiden din, umiddelbart?

Hva er Google Ads?

Søkemotormarkedsføring (SEM) er et markedsføringsverktøy som hjelper deg å havne på toppen av søkeresultatene. Rundt 81% av verdens bedrifter bruker Google Ads for å oppnå dette.

Google Ads hjelper bedrifter med å nå folk som søker etter det de tilbyr, ved å la dem velge spesifikke søkeord og målgrupper for annonser. Det gir også klare resultater om hvordan annonsene gjør det, så bedrifter kan se hva som fungerer best. Kort sagt, Google Ads er et nyttig verktøy for å øke nettstedstrafikk og få raskere resultater med digital markedsføring.

Fordeler med SEM/Google Ads:

  • Kostnadseffektivitet: Du betaler kun når en potensiell kunde klikker seg gjennom til nettsiden din.
  • Umiddelbar Synlighet: Annonser vises umiddelbart øverst i søkemotorresultatene
  • Målrettet Trafikk: Ved å velge bestemte søkeord og demografier, kan du rette markedsføringen direkte mot de som allerede søker etter det du tilbyr.
  • Målbare Resultater: Med Google Ads kan du følge med på hvordan annonser presterer i sanntid, slik at du enkelt kan se din ROI (return on investment).

Bygge langvarig og organsik traffik?

Selv om Google Ads kan hjelpe deg med å plassere på toppen av søkeresultatene og over de organiske resultatene (SEO) kan det være lurt å bruke en kombinasjon av begge. Konkurransen på nett er tøff og trender kan raskt endre seg. Ved å investere i både SEO og SEM sikrer du en mer robust tilstedeværelse på nett, klar til å tilpasse deg endringer og nå ut til et enda større publikum.

Slik funker det

Vår Google Ads-prosess omfatter å sette mål, velge nøkkelord, lage annonser, og kontinuerlig overvåke og tilpasse for maksimal effektivitet.

01

Definere Mål og Strategi

Vi starter med å forstå bedriftens mål og hvem de vil nå, for å utforme en tilpasset Google Ads-strategi.

02

Nøkkelordforskning og Målretting

Vi utfører detaljert nøkkelordforskning for å finne de mest relevante søkeordene og målretter annonser mot den ideelle målgruppen.

03

Annonsering

Vi lager og finjusterer annonser for å sikre at de er engasjerende og effektive, inkludert skriving av annonsetekster og design av visuelle elementer.

04

Overvåking og Justering

Vi overvåker kontinuerlig annonseytelsen, analyserer dataene, og justerer strategiene for å maksimere effektiviteten og oppnå bedre resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer

Noe av arbeidet vi har utført

Vi tar hvert prosjekt på alvor, uansett størrelse. Vår prioritet er å imøttekomme dine behov. Ta en titt på tidligere prosjekter som vi har utført.