Få umiddelbare resultater gjennom Google Ads (SEM)

Gjennom betalte annonser kan du havne øverst på Google med en gang. Dette lar deg nå ut til riktig målgruppe, uten å måtte bygge opp organisk trafikk.
Ta en uforpliktende prat

Umiddelbare resultater

Kostnadseffektivt

Økt synlighet

Ønsker du å få traffikk på nettsiden din, umiddelbart?

Hva er Google Ads?

Søkemotormarkedsføring (SEM) er et markedsføringsverktøy som hjelper deg å havne på toppen av søkeresultatene. Rundt 81% av verdens bedrifter bruker Google Ads for å oppnå dette.
Google Ads hjelper bedrifter med å nå folk som søker etter det de tilbyr, ved å la dem velge spesifikke søkeord og målgrupper for annonser. Det gir også klare resultater om hvordan annonsene gjør det, så bedrifter kan se hva som fungerer best. Kort sagt, Google Ads er et nyttig verktøy for å øke nettstedstrafikk og få raskere resultater med digital markedsføring.

Fordeler med en SEM/Google Ads:

 • Kostnadseffektivitet: Du betaler kun når en potensiell kunde klikker seg gjennom til nettsiden din.
 • Umiddelbar Synlighet: Annonser vises umiddelbart øverst i søkemotorresultatene
 • Målrettet Trafikk: Ved å velge bestemte søkeord og demografier, kan du rette markedsføringen direkte mot de som allerede søker etter det du tilbyr.
 • Målbare Resultater: Med Google Ads kan du følge med på hvordan annonser presterer i sanntid, slik at du enkelt kan se din ROI (return on investment).

Bygge langvarig og organsik traffik?

Selv om Google Ads kan hjelpe deg med å plassere på toppen av søkeresultatene og over de organiske resultatene (SEO) kan det være lurt å bruke en kombinasjon av begge. Konkurransen på nett er tøff og trender kan raskt endre seg. Ved å investere i både SEO og SEM sikrer du en mer robust tilstedeværelse på nett, klar til å tilpasse deg endringer og nå ut til et enda større publikum.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Vår Google Ads-prosess omfatter å sette mål, velge nøkkelord, lage annonser, og kontinuerlig overvåke og tilpasse for maksimal effektivitet.

01

Definere Mål og Strategi

Vi starter med å forstå bedriftens mål og hvem de vil nå, for å utforme en tilpasset Google Ads-strategi.

02

Nøkkelordforskning og Målretting

Vi utfører detaljert nøkkelordforskning for å finne de mest relevante søkeordene og målretter annonser mot den ideelle målgruppen.

03

Annonsering

Vi lager og finjusterer annonser for å sikre at de er engasjerende og effektive, inkludert skriving av annonsetekster og design av visuelle elementer.

04

Overvåking og Justering

Vi overvåker kontinuerlig annonseytelsen, analyserer dataene, og justerer strategiene for å maksimere effektiviteten og oppnå bedre resultater.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er Google Ads Keyword Planner?

  Google Ads Keyword Planner er et verktøy som hjelper deg å finne de rette nøkkelordene for dine annonsekampanjer. Det gir deg innsikt i søkevolum, konkurranse grad, og anslåtte kostnader for ulike nøkkelord. På denne måten kan du enklere  planlegge og optimalisere annonsene dine.


 • Hvor stort budsjett trenger man til annonser?

  Budsjettet for Google Ads kan variere mye og vil være avhengig av dine mål, bransje og konkurransesituasjon. Du kan starte med et lite budsjett og justere basert på resultater.


 • Hva er forskjellen på Google Ads og SEO

  Google Ads handler om betalt annonsering, hvor du betaler for å få din annonse vist i søkemotor resultatene. SEO handler om å optimalisere nettstedet ditt for å rangere høyt i de organiske (ikke-betalte) søkemotor resultatene. Mens Google Ads gir umiddelbar synlighet, tar SEO lengre tid, men kan gi varige resultater.


 • Jeg har allerde god SEO, trenger jeg fortsatt Google Ads?

  Selvom du allerede har god SEO kan Google Ads fortsatt være nyttig for å øke synligheten din. Google Ads gir øyeblikkelig synlighet og kan komplementere den organiske trafikken din. Dette kan være spesielt viktig for konkurransedyktige søkeord hvor det er vanskelig å rangere høyt kun med SEO.

Ta en uforpliktende prat