Avdekk feil og overvåk nettsiden din gjennom webanalyse

Føler du at nettsiden din ikke leverer som forventet? Gjennom webanalyse kan du få innsikt i forbrukeratferd, evaluere hva som fungerer bra, og identifisere områder med forbedringspotensial.
Ta en uforpliktende prat

Innsikt i forbrukeratferd

Identifisere feil

Spor trafikk

Data gir innsikt som styrer beslutninger når det gjelder onlinesukse

Webanalyse i Digital Markedsføring

Webanalyse er et viktig verktøy i digital markedsføring som hjelper deg å forstå hvordan besøkende bruker nettsiden din. Med denne analysen kan du se hvilke sider som er mest populære, hvor besøkende forlater siden, og hvordan de beveger seg gjennom nettstedet. Denne informasjonen er veldig nyttig for å gjøre nettsiden bedre, enten det er å lage enklere navigasjon, løse tekniske problemer, eller gjøre kjøpsprosessen enklere. 
Det er også nyttig for spesifikke mål, som å få flere til å melde seg på nyhetsbrev på en landingsside, eller øke salget i en nettbutikk. Ved å bruke data fra webanalyse, kan du gjøre smarte endringer som forbedrer både brukeropplevelsen og effektiviteten til nettsiden din.

Smart Bruk av Ressurser

I tillegg gir webanalyse data om trafikkilder, som hjelper bedrifter med å forstå hvordan og hvor brukerne finner nettstedet. Denne innsikten er avgjørende for å optimalisere markedsføringskampanjer og bruke ressurser mer effektivt. For eksempel, hvis data viser at en stor del av trafikken kommer fra sosiale medier, kan en bedrift velge å investere mer i sosiale medieplattformer. Webanalyse tilbyr også detaljert demografisk informasjon om besøkende, som kan brukes til å lage mer målrettede og relevante markedsføringsstrategier, og til slutt forbedre ROI (Return on Investment).

Fordeler med en webanalyser:

 • Avdekke brukeradferd for å tilrettelegge for en mer intuitiv navigering.
 • Forbedre konverteringsrater ved å finjustere elementer som påvirker brukerens beslutninger.
 • Analysere trafikk for å forstå hvilke sider som genererer mest engasjement.
 • Spore endringers effektivitet og tilpasse markedsføringskampanjer basert på målbare resultater.

Forbedre nettsiden din med webanalyseinnsikt

Med innsikten fra en webanalyse får du en bedre oversikt over hvordan nettsiden din kan forbedres. Konverteringsrateoptimalisering (CRO) handler om å bruke denne innsikten for å øke antallet besøkende som utfører ønskede handlinger, som kjøp eller påmeldinger, noe som gjør nettstedet ditt mer lønnsomt og effektivt.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

I vår webanalyseprosess samler vi data om hvordan folk bruker nettstedet, ser på trender og gjør endringer for å gjøre nettstedet bedre for brukerne.

01

Datainnsamling

Vi starter med å samle inn omfattende data fra nettstedet ditt. Dette inkluderer brukeradferd, trafikkilder, sidevisninger, tidsbruk på siden, og konverteringsrater.

02

Dybdeanalyse

Med dataen samlet inn, analyserer vi for å identifisere mønstre, trender og nøkkelinnsikter. Vi ser spesielt etter områder som presterer godt og de som kan forbedres.

03

Implementering av Endringer

Basert på våre analyser, implementerer vi endringer på nettstedet. Dette kan være alt fra å forbedre innholdet, redesigne for bedre navigasjon, til å optimalisere landingssider for høyere konverteringer

04

Kontinuerlig Overvåking

Webanalyse er en kontinuerlig prosess. Vi holder et øye med nettstedets prestasjoner og gjør løpende justeringer for å sikre at nettstedet ditt kontinuerlig utvikler seg og forbedrer seg over tid.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hvordan kan man rette opp feil man oppdager gjennom webanalyse?

  Etter å ha identifisert svakheter gjennom webanalyse, kan CRO (Konverteringsoptimalisering) brukes for å gjøre forbedringer. CRO handler om å finjustere plattformen din (nettside,nettbutikk,app) for å øke konverteringsraten. Dette kan gjøres gjennom å forbedre brukeropplevelsen, optimalisere innholdet, og gjøre handlingsknapper (CTAs) mer tydelig

   

 • Jeg har en god nettside, trenger jeg webanalyse?

  Ja, selv gode nettsteder kan dra nytte av webanalyse. Webanalyse gir verdifulle innsikter om brukeratferd og avdekke områder som trenger forbedring og hjelpe deg med å forstå hvordan du kan tilpasse innhold og funksjonalitet for å bedre møte dine besøkendes behov

 • Hvilke data vil jeg få innsikt i gjennom en webanalyse

  Gjennom webanalyse får du innsikt i en rekke data. Dette er for eksempel antall besøkende, hvor lenge de blir på siden din, hvilke sider de besøker, hvilke enheter de bruker, hvor trafikken kommer fra osv

 • Kan jeg bruke webanalyse for å se endringer over tid?

  Ja, vi tilbyr verktøy som du kan bruke for å se hvordan kundene dine interagerer med nettstedet ditt over tid. Dette gir deg muligheten til å overvåke endringer, identifisere trender, og oppdage områder som trenger forbedring. Med denne innsikten kan du kontinuerlig tilpasse og optimalisere nettstedet for bedre resultater

   

Ta en uforpliktende prat