Skill deg ut gjennom en klar merkevareidentitet

Ønsker du å bli mer gjenkjennelig i markedet? Med en klar merkevareidentitet øker du synlighet og tiltrekker riktige kunder, samtidig som du bygger varige relasjoner.
Ta en uforpliktende prat

Gjenkjennbart

Flere lojale kunder

Økt tillit

Branding skiller deg ut og styrker troverdighet din.

Hvorfor du bør fokusere på god merkevareidentitet

Merkevareidentitet handler om hvordan folk ser merket ditt. Det innebærer ting som logoen din, fargene og skrifttypene du bruker, og hvordan du kommuniserer med kundene dine. For at folk skal kjenne igjen merket ditt, er det viktig at disse elementene er de samme overalt – på nettsiden din, i nettbutikken, og på sosiale medier.

En sammenhengende merkevareidentitet over alle plattformer gir en god og behagelig brukeropplevelse.

En sammenhengende merkevareidentitet over alle plattformer gir en god og behagelig brukeropplevelse. Dette kan gjøre kjøpsprosessen enklere og hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene på nett. Derfor er det viktig å bruke tid på å utvikle en solid og tiltalende merkevareidentitet som målgruppen din kan relatere seg til.Fordlene med en god merkevareidentitet:

Fordeler med en merkevarebygging:

 • Gjenkjennelse: Gjør det lett for kunder å kjenne deg igjen blant mange andre merker.
 • Tillit: Folk stoler mer på et merke som ser profesjonelt og gjennomført ut.
 • Lojalitet: Når kunder liker merket ditt, kommer de tilbake for å kjøpe mer.
 • Skiller deg ut: I et travelt marked hjelper det å være forskjellig fra konkurrentene.
 • Enkel kommunikasjon: Det er lettere å fortelle kundene hva du står for når merkevareidentiteten din er klar.

Online suksess gjennom Sterk Merkevarebygging

I den digitale verden er det viktig med en god merkevare for å bli lagt merke til og husket. Det handler om å lage en tydelig og interessant stil som folk liker når de er på nettet. En god merkevare på nett gjør at folk stoler på deg og ser deg fremfor andre. Den hjelper deg å bli funnet og foretrukket av kunder på nettet. Ved å ha en jevn og spennende merkevarestrategi, kan bedrifter bli mer synlige på nett, få flere til å engasjere seg og vokse digitalt.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Ved å følge denne omfattende prosessen, sikrer vi at din merkevare blir bygget med en solid grunnmur for fremtidig suksess.

01

Markeds- og Konkurrentanalyse

Vår første oppgave er å analysere markedet og dine konkurrenter. Dette gir oss verdifull innsikt i bransjens trender og hva som skiller deg ut.

02

Brukerpersona

Vi skaper detaljerte brukerpersonaer basert på din målgruppe. Dette hjelper oss å forstå kundenes behov og preferanser, og hvordan vi kan kommunisere effektivt med dem.

03

Strategiutforming

Med innsikt fra analysene, utvikler vi en skreddersydd merkevarestrategi. Denne strategien vil veilede design, kommunikasjon og markedsføringsinnsats.

04

Design av Merkeidentitet

Nå starter vi med å lage din egen spesielle stil. Vi velger logo, farger og skrifttyper, og andre ting som viser hva merket ditt handler om.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hvorfor trenger jeg en klar merkevareidentitet?

  En klar merkevareidentitet er avgjørende for å styrke troverdigheten og skille seg ut i markedet. Den gjør deg mer gjenkjennbar og attraktiv, noe som kan føre til at kunder velger dine produkter eller tjenester over konkurrentene.

 • Jeg er usikker på om jeg har en klar merkevareidentitet, kan dere hjelpe meg?

  Selvfølgelig, vi kan analysere og finjustere din merkevareidentitet. Det gjør vi gjennom å avdekke styrker og områdene for forbedring. Deretter gir vi klar veiledning om hvordan du kan opprettholde og bygge videre på merkevareidentiteten din.

 • Hva er de viktigste elementene i merkevarebygging?

  De viktigste elementene er et godt merkenavn, logo, slagord, merkepersonlighet, fargepalett, typografi, og konsistent budskap og design på alle plattformer.

Ta en uforpliktende prat