Bli mer synlig på nett gjennom søkemotoroptimalisering (SEO)

Vil du ha flere besøkende på nettsiden uten å betale for annonser? Effektiv søkemotoroptimalisering (SEO) hjelper interesserte kunder med å finne frem til dine tjenester eller produkter.
Ta en uforpliktende prat

Kvalifiserte leads

Flere kunder

Organisk trafikk

Ønsker du være høyt opp på Google?

Bli synlig på Google uten annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er nøkkelen for bedrifter som ønsker å styrke sin online tilstedeværelse. Ved å styrke en nettsides plassering i søkemotorresultater, kan SEO hjelpe bedrifter med å dra nytte av økt organisk trafikk.

Det er viktig å forstå bedriftens behov og mål

Når man arbeider med SEO. For å implementere strategier som forbedrer nettsidens synlighet online, tas det i bruk en rekke teknikker som nøkkelordforskning, linkbygging, teknisk SEO og innholdsmarkedsføring. Dette gjør at nettsiden din blir lettere å finne for potensielle kunder, samtidig som den tilbyr en brukervennlig opplevelse. Søkemotoroptimalisering er ikke en umiddelbar.

Fordeler med en SEO:

 • Økt Organisk Trafikk: Mer organisk trafikk til nettsiden din, som er “gratis” og ofte av høyere kvalitet enn betalt trafikk
 • Økt Salg: Med mer relevant trafikk, er sjansene høyere for konverteringer.
  Forbedret
 • Merkevarebevissthet: Høyere rangeringer i søkemotorresultater kan forbedre merkevarebevisstheten din.
 • Brukervennlig Opplevelse: Dine kunder finner informasjonen de er ute etter, raskt og effektivt. Noe som bidrar til en bedre brukeropplevelse

Vil du ha resultater med engang?

Dersom du ønsker umiddelbare resultater, tilbyr søkemotormarkedsføring (SEM) en raskt og effektiv måte å tiltrekke nye kunder. Mens SEO fokuserer på langvarig naturlig vekst, gir SEM deg muligheten for å raskt nå ut til et bredt publikum gjennom betalte annonser. For mange vil en solid SEO-strategi kombinert med effektiv SEM være den aller beste løsningen. Dette er fordi det lar deg bygge opp den organisk trafikken, samtidig som du kan få resultater umiddelbart.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Vi tar disse skrittene for å øke nettstedets synlighet, tiltrekke flere besøkende og gi en bedre brukeropplevelse.

01

Nøkkelordanalyse

Identifisere relevante nøkkelord som målgruppen din bruker når de søker på nettet. Dette inkluderer en analyse av søkevolum og konkurranse for hvert nøkkelord.

02

Teknisk SEO

Forbedre nettsidens tekniske sider ved å øke hastigheten, gjøre den mer mobilvennlig, og organisere data, for å hjelpe søkemotorer med å finne og forstå nettstedet ditt bedre.

03

Innholdsoptimalisering

Skape og oppdatere innholdet på nettstedet ditt for å gjøre det mer relevant og verdifullt for både søkemotorer og brukere. Dette inkluderer integrering av nøkkelord, forbedring av metatekster og skape kvalitetsinnhold.

04

Linkbygging

Bygge kvalitetsbacklinks fra andre nettsteder til ditt. Dette øker nettstedets autoritet og rangering i søkemotorer.

05

Brukeropplevelse (UX)

Forbedre nettstedets brukervennlighet, design og navigasjon for å sikre en positiv brukeropplevelse, noe som er viktig for SEO.

06

Overvåkning og Justering

Vi overvåker regelmessig SEO ved hjelp av verktøy som Google Analytics og Search Console, og tilpasser strategiene for stadig forbedring basert på innsamlede data og analyser.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Gir SEO umiddelbare resultater?

  Nei, SEO tar tid å bygge opp. Det krever målrettet og konsistent innholdsproduksjon over tid. Til gjengjeld vil du oppnå en stabil og varig tilstedeværelse i søkemotorene. Dersom du derimot ønsker umiddelbare resultater trenger du Google Ads (SEM)


 • Koster SEO penger?

  SEO har ingen direkte kostnader knyttet til annonsering. Man kan selv skrive og optimalisere innhold for å oppnå bedre søkeresultater. Å lære seg SEO er imidlertid krevende og komplekst. Ved å få hjelp med SEO, sparer du tid og kan oppnå bedre resultater.


 • Hva er SEO-nøkkelord?

  SEO-nøkkelord er ord eller fraser som folk ofte bruker i søk og som er relevante for din bedrift. Ved å inkludere disse nøkkelordene på nettsiden din, øker du sjansen for å rangere høyere i søkeresultatene. Dette gjør det lettere for de “riktige” kundene å finne deg og tjenestene dine.


 • Hva er Lokalt SEO

  Lokalt SEO sørger for at din bedrift vises i søkemotorer når noen søker etter tjenester eller produkter i ditt geografiske område, som «tannleger i Oslo». Det øker sannsynligheten for potensielle lokale kunder og trekker mer relevant trafikk til nettstedet ditt.


 • Trenger man SEO hvis man allerede har Google Ads?

  Ja, det er best å ha både SEO og Google Ads. SEO styrker din organiske synlighet på lang sikt, mens Google Ads gir øyeblikkelig eksponering. Ved å bruke enn kombinasjon av begge vil du ha en mer robust online tilstedeværelse og kunne  tiltrekke deg et bredere publikum.


Ta en uforpliktende prat