Øk konverteringer med en skreddersydd landingsside

Ønsker du å fremheve en tjeneste eller et produkt? En landingsside lar deg presentere tilbud og oppmuntrer brukeren til å gjennomføre spesifikke handlinger som å betale, registrere seg eller ta kontakt.
Ta en uforpliktende prat

Målrettet Markedsføring

Kostnadseffektivt

Enkelt for kunden

For deg som skal fokusere på en ting om gangen

Verktøy for Markedsførings- og Reklamekampanjer

En landingsside er en egen ekstern “nettside” skapt spesifikt for markedsførings- eller reklamekampanjer. Det er stedet hvor en besøkende «lander» etter å ha klikket på en link, ofte fra Google, e-postmarkedsføringskampanjer, eller sosiale medieplattformer. Landingssider er utformet med ett klart fokus eller mål, kjent som en call-to-action (CTA), og er dermed mer direkte og målrettet enn en standard hjemmeside.

Fordeler med en landingsside:

 • Bedre Målbarhet: Landingssider lar deg måle kampanjens effektivitet gjennom konverteringsrater og brukeradferd.
 • Testing og Optimalisering: Med A/B-testing kan du eksperimentere med ulike elementer for å forbedre konverteringsrater.
 • Tilpasning til Målgruppe:  De kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til ulike publikumssegmenter.
 • Rask Implementering:  Landingssider kan utvikles og lanseres raskt for å utnytte tidsfølsomme markedsføringsmuligheter.
 • Støtte til Spesifikke Mål: De støtter direkte dine markedsføringsmål uten de begrensningene som en full hjemmeside kan ha.

Øke lønnsomheten av landingssiden din?

Din landingsside er designet for å møte behovene til en spesifikk gruppe mennesker. Ved å implementere SEO-teknikker, optimaliserer du siden med nøkkelord som resonnerer med din målgruppe, slik at de finner deg gjennom organisk søketrafikk. Samtidig sikrer Google Ads, ved å håndtere betalt trafikk, at din side blir vist frem der folk allerede leter etter det du tilbyr. Dette øker antallet besøkende og forbedrer mulighetene for salg.
Ta en uforpliktende prat

Slik funker det

Landingssider er skreddersydde for målrettet markedsføring, med fokus på å tiltrekke og konvertere besøkende gjennom optimalisert innhold og brukervennlig design.

01

Målgruppeanalyse

Vi starter med å analysere målgruppen din nøye, slik at vi kan tilpasse innholdet på landingssiden for å møte deres spesifikke behov og interesser.

02

Trafikk gjennom Google Ads

Vi bruker Google Ads for å målrettet lede potensielle kunder til din landingsside, noe som øker sjansene for høyere engasjement og konverteringsrater.

03

Fokus på Brukeropplevelse

Vi prioriterer utviklingen av en intuitiv og rask landingsside for å sikre en smidig og engasjerende brukeropplevelse, som oppmuntrer besøkende til å utføre ønsket handling.

04

A/B Testing for Optimalisering

Vi implementerer A/B-testing på forskjellige elementer på landingssiden, som overskrifter og CTA-knapper, for å identifisere hvilke endringer som gir best resultat i konverteringer.

Er du klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller er du klar for å nå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver: 

Hundesmykker.no

På vegne av LSM vil jeg takke EtcNor for en utmerket jobb som er blitt utført, ved å lage en flott og brukervennlig nettside for oss. Vi har fått det slik vi ønsket, en moderne samt oppdatert nettside.

Leo Muhanna

Daglig leder: 

LSM AS

Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver: 

Rustand Hundespa & Hundepass

Vi trengte å fornye oss med ny website på vår www.showprod.no Da var det naturlig å spørre EtcNor om hjelp. De kan moderne web-design og resultatet ble meget bra. Neste gang vi ønsker å endre vår layout er det naturlig å spørre EtcNor igjen. Takk for hjelpen

Kjell Fiskerud

Innehaver: 

BM Production AS

Vi kan gi våre anbefalinger på EtcNor som leverandør av hjemmeside. De har vært pliktoppfyllende og raske på vår leveranse. Vi har opplevd god og enkel kommunikasjon med møter og løpende dialog underveis, for å sikre et godt resultat

Mats Stenseng

Daglig leder: 

Zynkron AS

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Henrik Narvesen

Daglig leder: 

Narvesen Revisjon AS

Ta en uforpliktende prat

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er en landingsside?

  En landingsside er en egen nettside som besøkende kommer til etter å ha klikket på en annonse, en e-post lenke, eller en annen digital markedsføring kilde. Målet er å oppmuntre besøkende til å utføre en bestemt handling, som å kjøpe et produkt, registrere seg for et nyhetsbrev, eller fylle ut et kontaktskjema.

 • Hvordan skiller en landingsside seg fra en hjemmeside?

  En hjemmeside fungerer som en digital versjon av bedriften din som skal gi et godt førsteinntrykk og generell oversikt over hva du tilbyr. På den andre siden har du en landingsside som er designet med et enkelt, spesifikt mål i tankene, som å konvertere besøkende til kunder eller leads. Landingssider har ofte færre navigasjons alternativer og er mer fokusert på å lede besøkende mot en bestemt handling.

 • Hva gjør en landingsside effektiv?

  En effektiv landingsside er målrettet, brukervennlig og har et klart budskap. Den bør ha et overbevisende tilbud, en sterk oppfordring til handling (CTA), og minimale distraksjoner. God design, rask lastetid, og mobilvennlighet er også viktige for å holde besøkende engasjerte

 • Hvorfor er testing viktig for landingssider?

  Det er viktig å teste landingssiden din for å forstå hva som fungerer best, slik at du kan maksimere konverteringsratene. Ved å bruke A/B-testing kan man prøve ut ulike overskrifter, innhold, bilder, og CTA-knapper for å se hvilke kombinasjoner som gir best resultat

Ta en uforpliktende prat