Til alle prosjekter

Utvikling av nettside med bookingsystem for å spare tid

Kunde

Rustand Hundespa & Hundepass
Bransje:
Dyrepleie
Del:
Dette gjorde vi:

Hjemmesideutvikling
Innholdsskriving
Timebestilling
UI/UX design
Reklame design
Back-end

Om Rustand Hundespa & Hundepass

Rustand Hundespa og Hundestell tilbyr skjønnhets og pleietjenester for hunder. De er kjent for personlig omsorg for hver hund som kommer inn dørene deres. Deres mål er å tilby en avslappende og hyggelig opplevelse for både hund og eier.

Utfordring

Ineffektivt bookingsystem
Rustand Hundespa og Hundestell hadde mange kunder, men bookingsystemet deres var utdatert og ineffektivt. Dette førte til lange ventetider for avtaler og frustrerte kunder. De trengte en moderne løsning som ville effektivisere bookingsprosessen.

Løsning

Webutvikling med Adminpanel
Utviklete en vakker nettside som gir bedreEtter å ha forstått kundens behov, kom vi opp med en ny nettside med avtalebooking og et administrasjonspanel. Dette tilbudet ville gi en effektiv løsning for kundehåndtering og ville styrke deres online tilstedeværelse. tilstedeværelse på nett

Effektiv Avtalebooking

Vi utviklet et bookingsystem som lot kundene enkelt planlegge avtaler online. Systemet ga også sanntidsoppdateringer om tilgjengelighet, noe som reduserte ventetiden og økte effektiviteten. Kundene kunne nå booke avtaler basert på sine foretrukne tider og tjenester, noe som gjorde prosessen mer praktisk for dem.

Adminpanel for å ta kontroll

Vårt team utviklet også et administrasjonspanel for Rustand Hundespa og Hundestell. Dette lot personalet håndtere avtaler, se kundedetaljer og gjøre nødvendige endringer. Administrasjonspanelet genererer også rapporter for bedre håndtering og beslutningstaking.

24/7 Online Bookingsystem

Nettsiden er tilgjengelig 24/7, noe som gjør det mulig for kundene å booke avtaler når det passer dem. Denne funksjonen har gjort det enklere for travle hundeiere å planlegge avtaler uten å måtte ringe eller besøke spaet personlig.

Tilleggstjenester

I tillegg til nettside designet vi flyer

Stine ønsket å markedsføre tjenestene sine til medlemmene av lokalparken ved å tilby dem eksklusive rabatter. For å tiltrekke seg oppmerksomheten til forbipasserende, designet vi en flyer som tydelig kommuniserte dette tilbudet.

For å hjelpe Runstad med markedsføring i sosiale medier, designet vi innlegg

Stine ville fortelle eksisterende kunder om den nye nettsiden sin samtidig som hun ville å nå ut til flere potensielle kunder. Vi hjalp henne med å designe elegante innlegg med oversiktlig informasjon. Disse innleggene skulle postes på sosiale medier og brukes i markedsføringskampanjer.

Resultater Rustand Hundespa og Hundestell Oppnådde

Den nye løsningen har hatt en positiv effekt på Rustand Hundespa og Hundestell. Nå kan kundene enkelt booke avtaler online, noe som har ført til redusert ventetid og økt kundetilfredshet. Personalet kan også effektivt håndtere avtaler og ta informerte beslutninger med hjelp fra administrasjonspanelet.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg har fått god veiledning og oppfølging av Akbar og hans team på EtcNor. Det har vært lett å bli forstått slik at jeg har fått frem min hjemmeside på en helhetlig og profesjonell måte. God gjennomføringsevne og kommunikasjonen har vært enkel. Rask til å svare og gi gode og konkrete tilbakemeldinger.

Stine Rustand

Innehaver

Rustand Hundespa & Hundepass

Prosjekter

Vi tar hvert prosjekt på alvor, uansett størrelse
Se flere prosjekter
Se flere prosjekter