Til alle prosjekter

Apputvikling for å gjøre regnskapsføring mer effektivt

Kunde

Taxi Regnskap AS
Bransje:
Del:
Dette gjorde vi:

UI/UX design
Apputvikling
Front-end
Back-end
Api-utvikling
Utvikling av admin panel

Om Taxi Regnskap AS

Taxi Regnskap AS har levert regnskapstjenester siden 1989. De jobber hovedsakelig med drosjeeiere, og har over 400 kunder i Bergen og Oslo. I tillegg tilbyr de også regnskapstjenester til bedrifter fra andre bransjer. Med et fokus personlig service og gode løsninger, har Taxi Regnskap AS klart å bygge en voksende kundebase og etablert seg som en pålitelig aktør i markedet.

Utfordring

Manglende automatisering og effektivitet
Den største utfordringen for Taxi Regnskap AS var mangelen på automatisering i regnskapsprosessene deres. Den manuelle prosessen med å samle inn bilag fra kunder gjennom e-post, Whatsapp og papirform var både tidkrevende og ineffektivt. De ønsket å gjøre det enklere for kundene å sende inn bilag, samtidig som de ville ha bedre oversikt over all data.

Løsning

Skreddersydd mobilapp med eget admin panel
For å hjelpe dem med å automatisere og forenkle prosesser utviklet en komplett løsning for effektiv bilagshåndtering. Den bestod av en skreddersydd mobilapplikasjon og et eget admin panel. Hver kunde har en egen mappe hvor Taxi Regnskap får oversikt over alle bilag som blir sendt inn.

Moderne og brukervennlig appdesign

Målet var å gjøre det så enkelt som mulig for kundene å sende inn bilag. Derfor designet en interaktiv og brukervennlig mobilapplikasjon for både iOS- og Android. Gjennom appen kunne kundene enkelt sende dokumenter direkte over til Taxi Regnskap AS.

Håndtering av data gjennom admin panel

For å gi Taxi Regnskap AS bedre oversikt over alle bilag, opprettet vi et eget admin panel for dem. Dashbordet organiserer innhentet data fra kundene i egne mapper på en god oversiktlig måte. På denne måten slipper de å bla gjennom e-poster og meldinger for å finne frem til riktig bilag.

Resultater Taxi Regnskap AS oppnådde

Den nye løsningen har hatt stor betydning for selskapet. Kundene deres kan nå enkelt sende inn bilag direkte til Taxi Regnskap AS via appen. Admin-panelet sørger for at all data blir lagret på en trygg og oversiktlig måte. Selskapet kan dermed enkelt finne frem til riktig bilag på få sekunder. Dette har resultert i mer effektivitet, færre feil og flere fornøyde kunder.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat

Taxi Regnskap AS

Prosjekter

Vi tar hvert prosjekt på alvor, uansett størrelse
Se flere prosjekter
Se flere prosjekter