Redesignet nettside for å imøtekomme et voksende revisjonsfirma

Del med andre:

narvesen revisjon etcnor

Kunde:

Narvesen revisjon

Bransje:

Revisjon
Hva gjorde vi?
Hjemmesideutvikling
UI/UX design
Innholdsskriving

Om Narvesen revisjon

Narvesen Revisjon tilbyr revisjons- og rådgivningstjenester til SMB-bedrifter. De er opptatt av å bygge tillitsfulle relasjoner, samtidig som de jobber kostnadseffektivt. Med en kombinasjon av ekspertise, moderne verktøy og dyp innsikt har de etablert seg som en pålitelig og troverdig aktør på markedet.

Utfordring

En utdatert nettside

Med en stadig voksende kundebase innså Narvesen Revisjon at deres daværende hjemmeside ikke lenger kunne dekke alle behovene deres. Den var lite brukervennlig og manglet elementer som kunne bygge tillit. I tillegg var den preget av utdatert design og var vanskelig å navigere, noe som hadde negativ påvirkning på brukeropplevelsen.

Løsning

Moderne og brukervennlig design

Ved å jobbe tett med Henrik (daglig leder), dannet vi oss en dypere forståelse av selskapets verdier og målgrupper. Vi fokuserte på å lage en moderne og brukervennlig nettside som var med å bygge tillit og styrke den digitale tilstedeværelsen deres.

Redesign for å skape en bedre brukeropplevelse

Et av hovedmålene med dette prosjektet var å forbedre brukeropplevelsen på Narvesen Revisjon sin nettside. Dette gjorde vi gjennom å omstrukturere siden, slik at det ble lettere for brukerne å finne frem til riktig informasjon.

Styrket merkevare og tillit

Vi benyttet anledningen til å oppdatere Narvesen Revisjon med en ny fargepalett som gjør at de fremstår mer profesjonelle. Siden er ryddig og oversiktlig noe som gir et godt førsteinntrykk og er med på å bygge tillit. Ettersom firmaet er medlem av Revisorforeningen, valgte vi å inkludere deres logo på den nye nettsiden for ytterligere å styrke troverdigheten.

Omskrivning av innhold for effektiv kommunikasjon

Vi fokuserte også på å omskrive innholdet for å kunne snakke direkte med deres målgruppe. Ved å bruke enkle og korte setninger kunne vi forklare tjenestene på en måte som var lett å forstå, uansett bakgrunn.

Resultat av samarbeid

Den nye nettsiden har styrket Narvesen Revisjons troverdigheten og gjort dem til en attraktiv aktør på markedet. Det moderne designet og den forbedrede brukeropplevelsen hjalp også med å tiltrekke nye kunder. Nettsiden kommuniserer nå firmaets tjenester og verdier til potensielle kunder på en effektiv måte.

Hyggelig tilbakemelding

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer

Henrik Narvesen
Daglig leder

Narvesen revisjon

“EtcNor er en ung aktør, men har allerede opparbeidet seg mye erfaring og finner løsningene du er ute etter. Vi ville ha en hjemmeside som skiller seg ut og her har vi fått dekket vårt behov etter deres gode samarbeid og tankeutveksling. Som revisor er jeg opptatt av tillitt og det får du her. Vi kan på det varmeste anbefale EtcNor"

Klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller trenger bistand med å oppnå dine digitale mål, er vi her for å hjelpe deg.

Du kan også sende oss en e-post

Fyll ut skjemaet

Vi deler ikke informasjonen din med noen og følger GDPR-retningslinjene

Klar for å skape gode resultater på nett?

Har du spørsmål eller trenger bistand med å oppnå dine digitale mål? La oss hjelpe deg med å skape gode resultater. 

Fyll ut skjemaet

Vi deler ikke informasjonen din med noen og følger GDPR-retningslinjene

Send oss en epost eller book møte