Til alle prosjekter

Økte salget med 69% gjennom redesign av nettbutikk

Kunde

Hundesmykker.no
Bransje:
Handel med gull- og sølvvarer
Del:
Dette gjorde vi:

Utvikling av nettbutikk
Reklame design
Utvikling av admin panel


Se nettsiden

Om Hundesmykker.no

Hundesmykker.no har et stort utvalg av hundesmykker, produsert i både gull og sølv, hvor hvert stykke er støpt for å garantere høy kvalitet. Med over 130 forskjellige hunderaser i sortimentet, gir eieren, Aud, hundeentusiaster muligheten til å eie et unikt smykke av deres favorittrase.

Utfordring

Manglende brukerengasjement
Selv om Hundesmykker hadde en lojal kundebase som kjøpte smykker gjennom fysiske “stands”, slet de med å selge gjennom deres daværende nettbutikk. Den var uoversiktlig og det var utfordrende å finne frem til bestemte raser. Betalingsprosessen var også komplisert, noe som potensielt kunne føre til tapte salg. I tillegg kunne det bli dyrt å gjøre endringer på nettsiden da dette krevde hjelp fra en utvikler.

Løsning

Redesign av nettbutikken
Vi utviklet en ny og brukervennlig nettbutikk med en egen søkefunksjon som gjorde det enklere for kundene å finne frem. I tillegg forenklet vi betalingsprosessen ved å implementere Vipps Checkout. For at Hundesmykker.no skulle kunne unngå kostnader tilknyttet oppdatering, brukte vi en brukervennlig CMS som ga dem muligheten til å gjøre endringer i nettbutikken selv.

Brukervennlig og engasjerende nettbutikk

Vi utviklet en brukervennlig og moderne nettbutikk som viser frem smykkene på en elegant måte og øker selskapets troverdighet. Med et mer oversiktlig design og en egen søkefunksjon, ble det lettere å finne frem til akkurat den rasen man er på utkikk etter.

Enkle Produktoppdateringer for Økt Selvstendighet

Vi valgte WordPress som publiseringsverktøy for å gjøre det enkelt for butikken å legge til nye produkter, endre tekst og justere priser selv. Løsningen gir også verdifull innsikt i salg og statistikk, noe som bidrar til en mer effektiv drift.

Enklere å betale med vipps checkout

For å forenkle betalingsprosessen valgte vi å implementere Vipps Checkout. Dette reduserer drastisk antall steg en kunde må gjennom for å betale, noe som øker sannsynligheten for at de fullfører kjøpet. Med Vipps Checkout kan kundene betale raskt og enkelt med få tastetrykk, uten å finne frem lommeboken.

Resultater Hundesmykker Oppnådde

Den nye nettbutikken har økt omsetningen med 69% og fått flere fornøyde kunder. Eieren har nå full kontroll over nettsiden sin, noe som reduserer vedlikeholdskostnader og øker effektiviteten. Videre har implementeringen av en raskere og enklere betalingsprosess redusert antall forlatte handlekurver.

Hyggelige tilbakemeldinger

Vi gjør alltid vår best for å gjøre deg fornøyd og hjelpe deg med dine utfordringer
Ta en uforpliktende prat
Jeg hadde lett lenge etter noen som kunne lage nye hjemmesider for meg. En tilfeldighet gjorde at jeg havnet hos EtcNor Her ble jeg veldig godt mottatt, og fikk den hjelpen jeg trengte. Det tok litt tid, men til gjengjeld ble websiden virkelig flott. Jeg har nå en side jeg kan være virkelig stolt av. Så jeg anbefaler virkelig å bruke dette firmaet hvis du ønsker en side med kvalitet.

Aud Sevje

Innehaver

Hundesmykker.no

Prosjekter

Vi tar hvert prosjekt på alvor, uansett størrelse
Se flere prosjekter
Se flere prosjekter